Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fjcnfjcnfdjcnfjcnjfcnfjcfcnf

Czy naprawde istnieja kobiety ktore kupuja kosmetyki na targu i sklepach typu ws

Polecane posty

wszystko po 4zł? A nie lepiej zaoszedzic i kupic sobie porzadny podklad za 70zł,itp. :o

??

Gość Daria Dora
Faktycznie oszczęność kupować podkłady za 70 zł :O Tak, ja kupuję lakiery, cienie do powiek, błyszczyki i kolczyki, a puder za 13 zł z Rossmana Chociaż rzadko się maluję. Paznokcie mam często pomalowane. Poza tym nie znasz podstawowych zasad działania gospodarki. Jeśli nikt by tam nie kupował, to w jakim celu taki sklep miałby istnieć i sprowadzać tego rodzaju asortyment? Pomyśl czasem trochę :)

Właśnie śmiesza mnie takie osoby, kupia sobie podklad na 2zł i mysla, ze zoszczedzily bi ktos kupil z clinic za 200zł. a wystarczy porównac składy i wszystko jasne. dziewczyny robicie sobie krzywde tymi ,,kosmetykami,,.

Gość Daria Dora
To wesoło masz :) Podkładu ja nei kupuję za 2zł tylko z Rossmana. Jakby mnie było stać to i za 500 zł bym kupowała podkłady, perfumy itp. Kupuję to, na co mnie stać.

fjcnfjcnfdjcnfjcnjfcnfjcfcnf wątpię aby po pierwsze były podkłady za 2zł nawet na rynku, a druga rzecz nawet jak są to raczej by tego nie kupiły:) tak mi się wydaje :) Ja mam ładna cerę nie nakładam tapety bo nie mam po co :) zbędne mi to ale kupuje podkład AA i mi pasuje :) jeden który się dla mnie nadaje :)

u mnie na targu jest taka pani,ktora sprzedaje kosmetyki i np. ma koszyczek i tam sa podklady za 2zł (swoja droga ohydne ciemne kolory) i raz sie skusilam i hahahhaha masakra co to bylo. i smieszy mnie jak ktos mowi, ze tansze rzeczy sa takie same jak te drogie, tylko placimy za reklame. gowno prawda.

czasem jak idę na dworzec muszę przechodzić na skróty przez bazar i nie wierzę :D podrabiają nawet tusze maybelline :D wszystko po kilka złotych, naprawdę nikt się nie boi używać tego do twarzy? nawet jak mnie nie stać na coś porządnego, staram się odkładać, biorę próbki i testuję żeby nie wtopić kasy. ale coś mi się zdaje że kosmetyki na bazarze kupują najgorsze wieśniary i matki polki, które całą kasę wydają na bachora, ale to już ich wybór

Gość Tansze rzeczy nie sa tansze
niz drogie. Tansze rzeczy sa duzo lepsze niz drogie. Tylko... trzeba wiedziec, COI stosowac. Na pewno nie KOSMETYKI z targu. Na pewno nie KOSMETYKI z apteki. A zamiast kosmetykow ziola, oleje i inne rzeczy. Podklad? Podkladu nie potrzebuje. Od kiedy stosuje INNE RZECZY mam idealna cere :P

racja, lepiej kupić np coś z Alterry, Aleppo albo samej ukręcić krem, w drogeryjnych specyfikach (oprócz Alterry) jest najebane prawie samych konserwantów. ale np w przypadku perfum coś takiego jak "zamienniki" nie istnieje - zapachy z Avonu i Pumy są nietrwałe, podróbami się brzydzę, a lubię np Versace i w tym wypadku wiem że płacę też za jakość

Tak, na przykład ja. Mogę sobie kupić jakiś lakier do paznokci, czy zmywacz. Jestem alergiczką, więc wszelakie pudry i cienie odpadają. A podkładu nie używam, nie lubię zapychać cery. I w życiu bym nie dała 7 dych za podkład. Chybabym musiała pół roku na niego składać.

Gość Dziewczynki z podstawowki
Nie zawsze jest tak, ze cena jest rownoznaczna z jakoscia, ale niech sie nie porownuje markowych, sprawdzonych kosmetykow z jakims badziewem. Pisza tutaj, ze one tapety nie potrzebuja - jak to nie? ;)

Są kobiety, które nie używają podkładu. Ja mam 24 lata, nie przepadam za podkładem, wystarcza mi dobrany do cery korektor i puder matujący.

Gość gość
Tylko oleje stosuję do pielęgnacji całego ciała, a najlepiej na mnie działa https://e-naturalne.pl/pl/p/Olej-z-pestek-winogron/1105. Olej z pestek winogron jest bezbłędny pod względem nawilżenia i regeneracji. Nawet na włosy nakładam zamiast odżywki. Taniej wychodzi higiena, ciało ładnie pachnie, masz naprawdę sporą wydajność. Warto eksperymentować z olejami, koniecznie wytłaczanymi metodą na zimno, bo to najlepsze kosmetyki wymyślone przez człowieka.