Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SamaNieJestemNapewno

TwojeDziekoPrzeziębione?

Polecane posty

Moje też. Jak sobie radzisz? Moje poję ciepłym sokiem z malin z miodem i wit.c inhaluję grzeję mu nogi w gorącej wodzie nacieram alkoholem i wazeliną każę chodzić w kapciach i ciepłych skarpetkach,nie puszczam do innych dzieci:P i każe jeśc owoce oraz podaje zupę dwa razy dziennie i obowiązokow drugie danie musi zjeść -choć wiem że tylko je poliże i zupę raz chlipnie. Ale co można zrobić więcej?

Gość mój pochodził tydzień do
szkoły i juz chory:O Ja mojego kuruję mlekiem z masłem i czosnkiem(jak mam kaszel) i daję mu kanapki z drobno pokrojoną cebulką oprócz tego kapsułki z tranem,ewentualnie rutinoscorbin ile twój syn mam lat autorko? mój ma 11

Gość mój pochodził tydzień do
jak ma kaszel********

Podeszwy stóp nacieram-pomaga-polecam ,leczy katar expresem! Polecam spirytus.

Nieścisłość-mam córkę 3latka. Ja oczywiście tez choruję z nią. Sobie płuczę gardło septosanem pomaga-jak sie to nie rozwinie to jutro będzie już prawie po chorobie a chorujemy od soboty

Wiem to nacieranie spirytusem zawsze wszystkich szokuje i każdy myśli że to prowokacja-ale nie! Poleciła mi ten sposób(zapomniany przeze nie bo mama podobno leczyła mnie i moje rodzeństwo w ten sam sposób)stara rosyjska pediatra chyba emerytka już ale jeszcze w zawodzie. Nigdy bym nie przypuszczała że może byc taki skuteczny.

Ja swojemu daję witaminę C w kropelkach i do tego soczek z malin a na zbicie temperatury jeżeli się pojawia to sok z papierówek kompocik.