Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mjda ja desperatka

waze 66kg.+. . .

Polecane posty

Gość mjda ja desperatka

urodzilam 3 dzieci mam 38 lat i jestem gruba. Musze schudnac pomozcie. Maz mowi ze odejdzie jesli nie schudne.

Gość mjda ja desperatka
mam 165cm ale jestem w depresji. Nie wiem co robic

Po trójce dzieci to wiadomo, że nie będziesz miała figury nastolatki, poza tym wiek też robi swoje. Ja nie wiem, co ten Twój mąż sobie myśli. Że to takie proste, żeby schudnąć? Co możesz zrobić dla siebie to ograniczyć trochę jedzenie, tzn zmniejszyć porcje, jeść regularnie, nie jeść dużo słodyczy. Ważny jest ruch. Też regularny :)

Gość Gerlinea ;)
No to mamy podobnie ;) : latek 40 (prawie ;) ), 164 cm i 68kg :O.... masakra :O Codziennie sobie obiecuje ze cos z tym zrobie i codziennie sie zalamuje i zre na potege :O.... bo nie bede sciamniac ze tyje na lisku salaty :P Uwielbiam makarony z przeroznymi sosami, pizze, tluste wedliny i sery ....z takim gustem kulinarnym to tylko sobie w leb strzelic :O :O... a w dodatku w domu 3 letnie dziecko wiec i slodycze .... Maz nie narzeka, nie komentuje, na moje narzekania odpowiada ze nie mamy po 20 lat wiec nie mozemy jak 20-latki wygladac ;)... tiaaaa, tylko ze on ma 178cm i 78 kg .... A ja sie czuje paskudnie :( ... Marze o "5" z przodu ale nie mam sily i motywacji zeby sie za siebie zabrac :( .... Moze do dzis ....????

Gość sdfghjkl
zalisz sie czy chwalisz????????