Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkropce....

problem z pracodawca uk

Polecane posty

Gość wkropce....

hej mam problem otoz, przyjmujac sie do firmy X na interview bylo mowione w jakich godzinach bede dyspozycyjna (pol etatu) gdyz pilnuje dziecka a maz spi po pracy i nie jest w stanie go przypilnowac nalezycie .na poczatku pracy zgodzilam sie pracowac ponad 48godzin(podpisalam papier). Po otwarciu sklepu godziny zmalaly i pracodawca faktycznie dal mi godziny jakie chce 16-20.30 Gdy mojemu partnerowi zmieniono godziny pracy (kierowca pracujacy ok 12 godz mniej/wiecej) poprosila o zmiane na godziny 15-19.30.. jak jest mozliwosc, powiedzialam otwarcie ,ze jesli nie ma dlamnie takich godzin to moge zlozyc wypowiedzenie i nie bedzie problemu..ale zalezalo mi na pracy. Pracodawca zgodzil sie czy to jest umowa ustna polegajaca na zaufaniu? i czy jest wazna? teraz jest pelno ludzi na holidayu i pracodawca robiac grafik napisal ze zaczynam od 12 do 19 wczesniej pracujac pol roku nie robilam wiecej niz 20godzin na tydzien a teraz dal mi 37 i nie potrafie sie z tego wywiazac, gdyz nie moge dziecka zostawic pod opieka ojca.. czy to jest fer/ zawioddlam sie na pracodawcy bo jestem zmuszona spozniac sie ok 3 godziny do pracy... postaram sie tylko 2 ...?? z tego powodu moze mnie zwolnic? z gory dziekuje za odpowiedzi

Gość wkropce....
to jest kobieta i w dodatku polka

Gość wkropce....
nie chce odejsc z dnia na dzien bo zalezy mi na referencjach, nie chce tez zabardzo zostawiac pracy bo dlugo jej szukalam i nie jest zla. obowiazki swoje wykonuje i sie nie spozniam... tylko pracodawczyni jest konfliktowa. z nia sie nie dyskutuje przepracowalam tam pol roku w stresie

tez mieszkam w UK ale nigdy nie mialam takiego problemu z pracodawcami niestety nie masz zadnego potwierdzenia tej umowy ustnej :( zadzwon do ksiegowej oni zajmuja sie takimi sprawami wiec powinni ci pomoc w rozwiazaniu jednak mysle iz pracodawca moze cie zwolnic mozesz porostu zatrudnic nianie

Gość wkropce....
czy ktos moglby sie wypowiedziec,co by zrobil w takiej sytuacji? lub co ja powinnam zrobic... caly czas o tym mysle, nie spie, boli mnie brzuch az wymiotowac mi sie chce... jak mam isc do pracy to zzeramnie w srodku, ehhh ze tez musialam trafic na takiego pracodawce

Gość wkropce....
to jest moj 4ty pracodawca, od poprzednihc mam dobrze referencje i rozchodzilam sie w zgodzie ostatnia prace zostawilam gdyz nie moglam wrocic po maternity... syn skaczyl 2 lata i znalazlam prace , mowilam ze moge pracowac gdy partner jest w domu itp, wiec mnie zatrudnila.. a nie musiala

Gość wkropce....
nikt sie nie odezwie??szkoda

sprobuj jeszcze raz porozmawiac z pracodawczynia moze zmieni zdanie jesli nie wez opiekunke :( jesli nie chcesz zlozyc wypowiedzenia

Gość wkropce....
nie mam okreslonych godzin w umowie

Gość mądralla....
z tej wypowiedzi nie udało mi się wyłuskać problemu...w czym jest problem? piszesz wielowątkowo i nie waidomo co odpisać