Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszczednaaa

co sadzicie o deichmanie ??

Polecane posty

Gość oszczednaaa

bo widzę ze tam jest niedrogo i fajne buty.

Gość fafuśna89
no fajne są buty :) ja tam lubię ale dawno nie miałam nic z tego sklepu... ale chyba pomyśle o jakiś botkach... :]

Gość SamaJa2
Zdecydowanie polecam. I z reklamacjami nie ma problemu

Gość fafuśna89
tak właśnie, ja kiedyś kupiłam zimowe..ale to było z 10 lat temu... popsuły się na koniec zimy i bez problemu wymieniłam na dwie pary innych :) oczywiście za kwotę wartości tamtych... ale miło

Gość oszczednaaa
właśnie myślałam o kupnie tam zimowych:)

Gość 23we
fajne??? to same plasticzki smierdziuchy!!!!!!!!!!!!! nogi mozna se popsuc ludzie.. lepiej dac 100zl wiecej jechac na bazar i na maryeilska w warszawie i kupic skore, a na zime plastk.. super a potem nogi zepsuc mlzna na zawsze i juz nic nie pomoze..

Gość Renkaaa
A tam, ja kupuje tam buty zimowe juź kilka ładnych lat i jakoś nie "zepsułam sobie nóg", nie wiem co to w ogóle znaczy ;P butów skórzanych nie lubie, bo są za drogie, a ja lubie mieć dużo butów, a nie jedną parę na każdą porę roku, co przy skórze jest niemoźlwe, bo bym zbankrutowała;] a buty z deichmana w miare dobrze się trzymają jak na tą cenę ;P

Gość 23we
PADLAM NA TWARZ 1 NIE LUBIE SKORZANYCH BUTOE! HHQAHHHAHAHAHAA juz czuje ten zapach z gir twych,, ja tam mam kilka par ale zawsze skorka.. wstydzilabym sie pokazac w plastikach w chinskich majtach i biustonoszach tez chodzisz??

Gość NoXeLijA OragNe
drogo jak na taką chińska tandete! jak kupuje chinski badziew to na bazarze i dwa razy taniej!

Gość 23we
butow, soru za literowke, dziecko mi sie tu podlacza:)

Gość fafuśna89
ja zimowe mam skórzane ale chyba czas je zmienić... dałam za nie 500 zł i mi trochę szkoda.. w sumie...modne są jeszcze kozaki za kolano ?? :]

Gość wkur.. jestemm na maxa
modne jak zawsze ale na plaskim nie n aobcasie za kolano juz nie

Gość herbacianka lubuszanka
Ja kupuję z zamszu i nubuku :) W Deichmanie kupiłam buty materiałowe, w których weszłam w mega kałużę (odwilż była a to nie wyglądało na kałużę ;) ) że woda mi do kostek siegała. Buty nawet nie były wilgotne od wewnątrz. Deichman ma bardzo dobre jakościowo buciki :) polecam, w razie reklamacji mają na miejscu rzeczoznawcę, który jest obiektywny i nie działa na szkodę kienta (nie to, co w ccc na którym chyba nie ja jedna się przejechałam).

Gość damm it
ja też nie lubię butów skórzanych. Bardzo niszczę buty a lubię mieć ich sporo do wyboru (obecnie mam 42 pary) i najzwyczajniej bym zbankrutowała kupując skórę i po 2-3 m-cach niszcząc takie buty... I nieprawda, że skórzane sa bardziej wytrzymałe, testowałam swego czasu, wytrzymują tak samo długo ze mną ;)

A ja zawse mam problemy z butami w Deichamanie :-/ Ile razy kupuje, tyle razy muszę zwracać - rozklejają się. Fakt - nie robią problemów ze zwrotem ale mimo wszystko, niesmak pozostaje.

Ja biegam od niedawna i biegalam do tej pory w skorzanych butach, kupionych na Allegro za 40zl. Sa wygodne, z profilowana podeszwa (mam nosa do okazji). Nie chcac ich niszczyc poszlam do Deichmana - tam w tej cenie albo nawet drozsze sa plastiki, w dodatku w oczojebnych kolorkach. Wole wiec skorzane, przynajmniej "oddychaja".

Gość nie,nie i jeszcze raz NIE_
buty zimowe z Deichamana smierdzą ,raz kupiłam i nigdy więcej,rozkleiły się ''skórka'' z czubków się starła ,wstyd jak jasna cholera :O