Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkur.. jestemm na maxa

dostalam 250zl ALIMENTOW!!!!!!!!

Polecane posty

Gość no to......
Autorko- ty tu nie musisz się nikomu tłumaczyć ze swoich opłat. Zrób to w pozwie o powyższenie alimentów. I pamiętaj mozesz ugrać 3/5 dochodów tatusia mając mocne argumenty. Powodzenia. do hydraulika- nie sądzisz, że to działa w dwie strony? jak nazwać faceta, który nie jest odpowiedzialny? WIESZ jak? :P

Gość nie pros o alimenty
ale poprostu pozbaw praw rodzicielskich swojego meza, bo nie nadaje sie na ojca, wiesz co robisz swojemu dziecku? Ze jak swoj byly, a ojciec dziecka sie zestarzeje to przyjdzie do tego dzieciaka, jak ono juz bedzie dorosle i odchowane i zazada od niego z kolei alimetow, bo jako stary schorowany dziad nie bedzie moj pracowac, a skas bedzie chcial wydoic. Jak taki pseudo tatus jest co to z laski da 250 zl i to ma dziecku wystarczyc na jego godne zycie, to zrobi dziecku przysluge i pozbaw jego ojca praw rodzicielskich zeby nie mogl potem on skolei sadzic dziecko o opieka dla siebie od niego na przyszlosc...

Gość hydrauliik
OK. Tym razem ja się z Tobą zgodzę tylko - jak myślisz - kto później ponosi większe konsekwencje? Pytanie chyba retoryczne Porównam to do jazdy rowerem przez skrzyżowanie na którym mam pierwszeństwo przejazdu...teoretycznie nie muszę się rozglądać bo uważać powinni inni jednak w razie jakiejkolwiek kolizji to ja najbardziej oberwie, więc zanim przejadę trzy razy wolę sie upewnic czy droga jest wolna..

Gość rostbef_cielęcy
Taaa, pokój za 500zł. Dobre sobie. Ciekawe tylko, kto zechce dzielić mieszkanie z małym dzieckiem. Studenci będą pewnie zachwyceni:D

Gość Tadzik Rydz
"Szatan z Piotrkowa" - Marcin T. - wychodzi wkrótce z paki to chętnie podzieli pokój z małym dzieckiem :classic_cool:

Gość wkur.. jestemm na maxa
wiesz hydrauliku, ze to nie byl zwiazek chwilowy tylko rewal sporo lat, wiazac sie zkims nie zakladamy , z e bedzie ze moze byc zle...i ja tak myslalam , ze to ten jedyny lecz stalo sie inaczej:(i coz mam plakac i katowac sie...znim?wolalam zostawic i zyc samotnie z dzieckiem ale bez awantur i pijanstwa.

Gość 250 to lepsze niż nic
Znam przypadek co matka chciała, więcej więc były mąż który zarabiał prawie 2 ty netto, zmienił pracę. Zaczął pracować na czarno za jakieś 1700, i matka nie dostała nic^^^^

Gość 250 zl smiech na sali
pozbaw go praw rodzicielskich, facet bedzie wolny a przyszlosci dziecko tez. Ja znam dziada, co placil takie grosze na dzieci, a potem jak sam byl stary to od jednegodziecka zasadzil 1000 zl od drugiego tez i 2000 zl mial dla siebie, dziad. Dzieciaki musialy ukrywac dochody tez, bo inaczej chcial podniesienia kasy na niego, bo on taki biedny... A sam jak dzieciaki byly male to mial je w dupie. Lepiej pozbawic takiego praw do dziecka za te ochlapy niz zeby potem dzieciak musial placic na utrzymanie takiego gnoja jak bedzie juz dorosle...

Gość 250 zl smiech na sali
nie chce byc ojcem to nic na sile, a 250 zl to gowno a nei pieniadze....

Gość też_ojciec
"wkur.. jestemm na maxa 2300????nie jest zle?? - 2000tys oplat .. juz debaet mam ok 2500, bo nagla naprawa wyskoczyla....NA DEBET ZYJE ZROZUM a co bedzie jak strace prace??sznur" "wkur.. jestemm na maxa mieszkam w stolicy wiec zycie kosztuje" to się na wieś przeprowadź mendo gdzie taniej, a nie żyć na konto ojca dziecka, dobrze że w moskwie nie mieszkasz albo w tokyo pasożycie