Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kassssssiula

UWAGA, UWAGA! KAMILA Z BLOGA MA POWAŻNĄ KONKURENCJĘ!

Polecane posty

Gość maria problem
Osz w mordę, mogłam tego nie oglądać...

Gość robie halas na uczelni
ta dziewczyna jest o wiele ciekawsza od kamilki...

ona jest swietna, tzn moze nie super urodziwa, bo miny strzela dziwne :D ale ciuchy ma zajebiste

Gość nie,nie i jeszcze raz NIE_
brzydka,ale stylizacje ma odważne i dość ciekawe.

Gość 521321552
Nie przesadzaj autorko. Ta laska ma brzydką twarz, ale stylizacje naprawdę dobre, dopasowane, przemyślane. A Kamila zakłada na siebie wszystko jak leci i sądzi że jest oryginalna. Kompletnie nie ma porównania

Gość maniooo ciekawskiii =)
Ta dziewczyna zdecydowanie przerasta Kamilkę, intelektem, zainteresowaniami, nawet jeśli to w dużej mierze poza. Oczywiście jej fizjonomia niezbyt się nadaje do publikacji w takim kontekście, jakim ona to czyni, bo po prostu nie jest zbyt ładna i to jednak psuje obraz całości, chociaż widać, że dziewczyna się stara. Owszem ma niejaki smak i wyczucie, więc to nie liga Kamili. Jak na razie Kamili ze starego bloga, nie dorównuje nawet Kamila z nowego bloga, niestety. :D

Gość LllllllllllLLLLLlll
Bardzo ładne stroje, ona ma gust i wie jak co dobierać w przeciwieństwie do Kamili, tylko to pierwsze zdjęcie z koronką na twarzy, obrzydliwe, powinna mieć zdjęcia robione tylko od przodu.

Gość 521321552
chociaz muszę zauważyć że zdjęcie główne w szablonie, to na górze, z maską na oczach jest komiczne i żałosne, powinna je usunąć

Gość oj Maniuś ty to jesteś
he, Maniooo jak zwykle dobrze prawisz, umiesz myśl " ubrac we słowa"

Gość nagaciecialaga
zgadzam sie,ze nie ma tragedii jak w przypadku kamili, ktora jest wiesniara na potege. ta laska nie jest ladna, ma za to ladne wlosy ^^ no i nie wyglada jakby ubierala sie na ruskim bazarze, jak kamila.

Gość kjghfdsdds
dajcie linka do kamilki!!

Gość eghfdsfdzvxbgnjyisuy
konkurencja kamili to emila, proszę bardzo, iamemiliaa.blogspot.com przyjemnych wrażeń :P:P

oj Maniuś ty to jesteś ;) nawet czasem potrafię kobietę rozebrać słowami :classic_cool:

o proszę, ścieła włosy, nawet ładnie, ale niestety musiała to skaszanić farbując na okropny, babciny kolor

ma kanał na yt, ciekawe czemu wyłączyła dodawanie komentarzy :classic_cool:

Gość _stokrotka_polna
o kurwa, ale wy wszystkie musicie być zakompleksione. chyba nie macie własnego życia, że dopierdalacie się do tych dziewczyn. one przynajmniej mają jakiś pomysł na siebie, nie siedzą na kafe i nie leczą swoich kompleksów zastanawiając się "Komu by tu dziś przysrać, żeby poczuł się gorzej ode mnie".

stokrotka ale siedzą w necie i się lansują, często w żenujący sposób - patrz Kamilka to co robią, to jest mniej warte od dobrego podszywu na kafe

Gość _stokrotka_polna
a niech sobie robią co chcą, to ich sprawa. nikt nie każe ci tego oglądać ani czytać. jeśli zawsze zanim zrobisz cokolwiek zastanawiasz się jak na to zareagują ludzie, to szczerze współczuję.

ależ mnie nie chodzi o to, żeby tego nie robiły oceniam tylko wartość tego co robią one mają prawo eksponować siebie ja mam prawo je oceniać przecież nie robię tego w sposób wulgarny, może trochę złośliwy ;) owszem, wile z nich, mogłoby się przed publikacją zdjęcia zastanowić, czy jest ono dobrze zrobione, ale przez to jedynie sobie wystawiają świadectwo ja jestem zbyt wrażliwy, żeby się tak wystawiać na publiczny widok :classic_cool:

Gość Szezelle
Pozdrawiam wszystkich i dzięki za komentarze - pamiętajcie - nie ważne, czy dobrze, czy źle mówią, ważne że mówią :) Mój blog przeżywa oblężenie dzięki Wam :)

Gość carp
Myślę, że nie powinniście oceniać modowej blogerki po jej twarzy, ponieważ tego typu blogi są po to, żeby pokazywać UBRANIA I STYLIZACJE. Prawdę powiedziawszy stylizacje Szezelle są o wiele lepsze niż te Kamili, dopracowane i przemyślane. Każdy może prowadzić takiego bloga jak Kamila, ponieważ dziewczyn ubierających się tak jak ona są setki, a nawet tysiące. Nie sztuką jest założyć koszulę, parkę i oksfordki i powiedzieć, że to stylizacja. To nic nowego, nic odkrywczego. Z kolei stylizacje Szezelle są może nie wszystkie poprawne, ale za wprowadzają dużo koloru i zaciekawiają.

Gość no no no prosze prosze
Moja opinia jest obiektywna. Kamila ma poważną konkurencję. Czym Szezelle przebija Kamilę: 1. Miejscówki - różnorodne, brak monotonii 2. Kadry - przemyślane, dziewczyna pozuje do fotki, obróbka zdjęć 3. Pomysł na siebie :D

Gość a te brzydkie się puszczają
ona była na zeberce albo papilocie.Ta stylizacja fioletowa z wiankiem z róż.

Gość vbm
ta dziewczyna fajnie sie ubiera....kamila jej do pięc nie dorasta