Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bylamjestembedeeee

facet...

Polecane posty

Gość bylamjestembedeeee

byłam z facetem 3 lata rozstaliśmy się bo z czasem było coraz mniej spotkań, rozmów.. zupełna rutyna. On poznał inną z którą był krótko, zostawiła go z dnia na dzień. Ja poznałam innego, po półtora roku też mnie zostawił bo był zazdrosny. Problem jest taki, że znowu się spotykamy, moje uczucia odżyły chcę z nim być, powiedziałam mu to otwarcie. On też zabiega o kontakt, bliskość.. uświadamia mi, że jestem dla niego ważną osobą, pokazuje mi to, martwi się o mnie, zawsze pomaga. Nie umie określić czy coś do mnie czuje, moim zdaniem po prostu się boi. I tu jest największy ból - nie chce być ani ze mną ani z nikim innym, bo jak twierdzi zraził się do kobiet, nie chce miec takich sytuacji jak ze swoją byłą, chce mieć spokój i żadnych zobowiązań. Poradźcie co robić, czy mam odpuścić i zacząć spotykać się z innymi facetami? (za co on jest zły) Czy starać się o niego jeszcze bardziej? Jest strasznie niezdecydowany, ja wiem że albo wóz albo przewóz...

Gość bylamjestembedeeee
niech ktoś coś poradzi...

Gość fdfffffffffds
jak nie chce miec zobowiazan to jasne co chce miec- darnowy seks przerabiałam to, olej go

Gość bylamjestembedeeee
cały czas czekam, męczy mnie to już... też myślałam, że chodzi tylko o seks, ale on powiedział mi jasno że nie chce żebym czuła się wykorzystywana, zresztą ten seks jest raz na ruski rok...

Gość paranoja jest moja
Jak by Cię kochał, to by nie puszczał kitu o niezdecydowaniu i lęku przed kobietami. Na stówę jak go trafi Amor, to Cię kopnie dla innej bez oglądania się za siebie. Daj sobie z nim spokój dla siebie samej.

Gość bylamjestembedeeee
po koleżeńsku cały czas jesteśmy ale ja oszukuje sama siebie i męczę się, brakuje mi żeby mnie przytulił, był przy mnie, chcę wiedzieć że mam kogoś na kim mogę polegać. Ta świadomość że nie jesteśmy razem mnie dobija...

Gość bylamjestembedeeee
nie na siłę, ja wiem co straciłam i nie chcę tego stracić drugi raz, chcę wiedzieć jak to wygląda z boku, żeby ktoś racjonalnie ocenił co powinnam zrobić

tak pomyslalam mozecie zostac przyjaciolmi..mozecie sie spotykac ak po kolezensku jak pisalam wczesniej..nie wiem co na to poradzic bo cos mnie bierze i bede chora nawet nie mam sily myslec :( przykro mi

Gość paranoja jest moja
Mam wrażenie, że oceniłam obiektywnie sytuację, ale chyba to zignorowałaś.

Gość rosseeee
kiedy kobieta kocha faceta, to on nie może być tylko jej przyjacielem, no nie może :(

Gość rosseeee
paranoja jest moja absolutnie nie zignorowałam, tylko zostawiłam bez dalszego komentarza bo wiem co masz na myśli i liczę się z tym że tak może być, ale to jest straszne dla mnie

Gość rosseeee
piszę z innej przeglądarki i nie mam pojęcia czemu pod takim nikiem, najwidoczniej ktoś z pracy też wchodzi na kafe :)

Gość miszcz polski w skoku na leb
ile takich tematow dziennie wymyslamy?to juz chyba 4 dzisiaj

Gość bylamjestembedeeee
ktoś w ogóle miał taką sytuację?

Gość bylamjestembedeeee
tak, ale nie ile można szukać tematu gdzie opisana sytuacja będzie odzwierciedleniem rzeczywistości. Tutaj przedstawiłam wam wszystko od a do z bo potrzebuje obiektywnej rady co zrobić z tym dalej

bylamjestembedeeee no tak,dzis juz mialas problem z tesciową seksem,tym,ze mowil,ze ma 4 partnerki a ty myslisz,ze 8 :D

Gość bylamjestembedeeee
nie rozumiem?

nie rozumiem a czego tak nie rozumiemy natalo,seksoholiczko?:D

no i jak tam z tym facetem w koncu?to co z nim jest nie tak w koncu?:D

Gość bylamjestembedeeee
miszcz polski w skoku na leb nie wiem o co Ci chodzi, zresztą nie jestem żadna Natalia... sexocholiczka dzięki, cały czas czekam tylko nie wiem czy to dobre rozwiązanie...

moze powiedz mu wprost ze ci ze zalezy i czy sa jakies szanse na to zebyscie byli razem powiedz jak sie czujesz w jego obecnosci a jak bez niego

Gość bylamjestembedeeee
mówiłam, mówiłam... chciałam to rozwiązać rozmową twierdzi. że nie wie czy coś do mnie czuje, nie jest tego pewien kiedy rozmawiamy o tym żeby być razem to tak jak pisałam: chce być sam, bo zraził się do kobiet, kiedy rozmawiam z nim o innych facetach to mówi, że jestem dla niego ważna i od każdego mnie odsuwa.

Gość n m,,.m./,
*mój* się zraził jak doniosłam na niego na policji :) co ty na to kotku? bawimy się dalej? :) twój ruch :)

Gość bylamjestembedeeee
zdarzy się, ale rzadko

Gość n m,,.m./,
z kim bym nie rozmawiała, wszyscy wskazują tylko na 1 rozwiązanie tej chorej sytuacji. tak to z boku wygląda :)

Gość bylamjestembedeeee
czyli?