Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .wd.pwd

Ze wy tym idiotom jeszcze chcecie dzieci rodzic

Polecane posty

Ale trochę prawdy w tym jest: stąd oburzenie, że przy tematach typu: chroniczny brak kasy, bicie, picie, zdrady forumowicze piszą: "To po co było dzieci robić". Faktycznie chyba można poznać na tyle człowieka, żeby np. stwierdzić, czy sprawdza się jako mąż, ojciec, a nie iść na żywioł z nieśmiertelnym "jakoś to będzie". A najbardziej wkurzające są teksty z cyklu: "od zawsze było do d...y, ale myślałam, ze dziecko wszystko naprawi"...

Gość t335h
hm wiesz zawsze jest tak ze to kobieta ma przerabane mezus zdradza, oszukuje zostawia z 3 dzieci-spoko tak ma byc kobieta odejdzie od dzieci-dziwka , szmata i nie matka:o tak kurde jest! wkurza mnie ta niesprawiedliwosc bo kobieta sama dziecka nie robi ale kiedys nadejda czasy gdy mezczyzni nie beda potrzebni i mam nadzieje ze wystrzeli sie ich wszystkich w kosmos

Ale trochę prawdy w tym jest: stąd oburzenie, że przy tematach typu: chroniczny brak kasy, bicie, picie, zdrady forumowicze piszą: "To po co było dzieci robić". Faktycznie chyba można poznać na tyle człowieka, żeby np. stwierdzić, czy sprawdza się jako mąż, ojciec, a nie iść na żywioł z nieśmiertelnym "jakoś to będzie". A najbardziej wkurzające są teksty z cyklu: "od zawsze było do d...y, ale myślałam, ze dziecko wszystko naprawi"...

Gość t335h
polly nie poznasz faceta oni tak czegos chca-tu kobiety beda udawac anioly, dobre, kochajace i troskliwe znam historie gdzie chlopak ukrywal chorobe alkoholowa i jego rodzina tez! przed narzeczona a wyszlo to po slubie dziewczyna zapytala czemu ukrywali-to tesciowa odpowiedziala ze chciala dla syna dobrej zony:o zmarnowali dziewczynie zycie i jej 2 miesiecznej corce tyle

Gość Cichociemny12
t335h ok, życie kobiet może nieraz bardziej doświadczyć, ale hamuj się z tym wystrzelaniem w kosmos, bo ja nigdzie się nie wybieram, tu mi dobrze:) A Ciebie też ktoś skrzywdził, czy to Twoja obserwacja?

Gość t335h
nikt mnie nie skrzywidzil mowie ze jestem dobra obserwatorka zycia i widze jak wiekszosc facetow traktuje swoje zony i dzieci

Gość Cichociemny12
t335h Współczuje tej dziewczynie, jakaś kompletna żenada:? Ale taki czasy, niedojrzałych emocjonalnie ludzi nie brakuje, takie czasy, ale zarówno po jednej jak i drugiej stronie.

Gość t335h
no coz tak robi wiekszosc klamie i sciemnia najgorsze zdrady-przynosi hiva czy inne hpv do domu i po zonie

Gość Cichociemny12
Owszem ja pytałem już o to wcześniej, ale osobę o innym nicku, a myślałem, ze to nowa osoba.

Gość oejej nie opowiadajcie
tyle samo niefajnych meczyzn, co kobiet. a co, tesciowa nie jest kobietą? plec zmienila? A dzieci sie nie rodzi tylko facetowi( choc przy jego udziale), tylko głownie sobie, no i jeszcze swiatu

t335h: Jeśli jesteś z kimś kilka lat, bez dzieci- sami radzicie sobie z pracą, wspólnym mieszkaniem, życiem codziennym- to chyba prawdopodobieństwo odmiany jego charakteru o 180 stopni jest trochę mniejsze, nie? Niż chociażby w przypadku, gdzie po intensywnym chodzeniu na randki od razu zaczynamy zabawę w dom i rodziców, praktycznie nie wiedząc czym są problemy codziennego życia?

Gość Cichociemny12
Niekoniecznie w wyniku zdrady może przynieść hpv czy hiv-a. jeżeli miał wiele partnerek seksualnych to już przed ślubem może być zarażony, ale tu znowu wasz natura sie kłania, przecież on musi być mega doświadczony;p A poza tym, na marginesie, bawią mnie teksty, jak ktoś uważa, ze prezerwatywa w 100% chroni przed hiv hah.

Gość t335h
ta musi kto nagadal ci ze musi? inni faceci?

Gość Cichociemny12
Moje stwierdzenie to była ironia, tak naprawdę się tym nie przejmuje, ale na serio już tył e się na ten temat na czytałem, że najważniejszy jaki facet jest w łóżku i ma dać kobiecie swietnyt orgazm. I w sumie to racja. tyle, że ja myślę, że najpierw trzeba zaczać układać związek od innych rzeczy,a nie od seksu.

Gość Ruda24
Jakieś doświadczenie musi mieć. Przecież nie pójdę do łóżka z prawiczkiem i to w dodatku brzydkim.

Gość oejej nie opowiadajcie
dajcie spokoj, wiadomo,ze faceci sluza kobietom do rozrywki (Seksmisja) i tego sie trzymajmy :)