Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .wd.pwd

Ze wy tym idiotom jeszcze chcecie dzieci rodzic

Polecane posty

Gość .wd.pwd

Podziwiam

Gość .wd.pwd
Tych ktorzy was zdradzaja,w razie niepelnosprawnosci dziecka uciekaja,tych co kochaja wasze dupy tylko

Gość Cichociemny12
A ktoś Cie skrzywdził, że taka zła jesteś? Poza tym nie wrzucaj wszystkich do jednego worka.

Gość Jtmjt
Nikt po prostu jestem uwaznym obserwatorem

Gość 3213123
w przypadku autyzmu to wg danych- 80 % ojców odchodzi. Więc coś w tym jest

Gość Jtmjt
ja czytalam ze w razie niepelnosprawnosci 85 procent

Gość Cichociemny12
Niestety pewnie tak jest, ale większość, to jednak nie wszyscy.

Gość srtyjenka zenka,,,,
Hmmm powiem więc tak. Dziecko urodziłam dla siebie, a ty jak masz rodzić dla kogoś to dobrze się zabezpieczaj i bądź szczęśliwa. Co do autyzmu to nie wiem jak wyglądają statystyki, ale znam dwie rodziny gdzie najstarsze dzieci są autystyczne i jakoś trzymają się ze sobą.

Gość Jtmjt
Ha az 15 procent tych dobrych dla nas,super:o ale juz dla nas nie starczy

Gość nikt nie ma gwarancji , jakie
dzicko urodzi i jak sie potem zycoie powiedzie. Najlpiej na tej zasadzie nie rodzic wcale ( i nie wychodzic na ulice,bo cegla spadnie na głowe0.

Gość Cichociemny12
ale część konkurencji Ci odpada, bo część dziewczyn szuka jedynie faceta od którego można doić forsę i zeby był przystojny jak model, żeby było czym pochwalić się przed koleżankami. Niestety nawet nie typuje jaki to może być procent.

Gość Jtmjt
tutaj jedna narzeka ze dostaje 250 alimentow,druga 190,inna nie ma na buty dziecku no raj nie zycie:o

Gość Jtmjt
Lwia czesc zwiazkow konczy sie z powodu zamilowania meza do innych pań

Gość Cichociemny12
Cóż dodać samo życie.

Gość Cichociemny12
Ale troszeczkę nie przesadzasz, z tym stwierdzeniem lwia część związków. Chyba stwierdzenie nad wyrost.

Gość Cichociemny12
Ale tak to jest, jak się dziewczyna zakłada rodzinę z niedojrzałym facetem lub odwrotnie. Założenie rodziny to dopiero początek starań, a nie koniec. A życie to różne problemy, najpierw zakładają rodziny, a przy pierwszej lepszej okazji lecą po rozwód. A zycie to nie gra komputerowa i pewne nasze czyny determinują nasza przyszłość.

Gość Jtmjt
a przepraszam poza zdradzami powodem rozwodu zazwyczaj jest picie bicie olewanie rodziny

Gość rownie dobrze mozesz napisac
po co zapladniacie idiotki, skoro moga wam urodzic niepelnosprawne dziecko. Na tej zaasadzie swiat powinien przestac isniec, bo zycie jest nanim tylko dzieki idiotom i idiotkom.

Gość Jtmjt
alez tych dojrzalych jest 15 procent a kobiet 100 procent wiec jak ma starczec dla nas? swoja droga na poczatku kazdy z nich udaje ideala, klamie itp. po slubie wszystko wylazi

Gość Jtmjt
ale jak idiotka urodzi niepelnosorawne dziecko to sama musi z tym zyc facet ucieka wtedy i nawet nie odwiedzi chorego dziecka dobrze jak alimenta zaplaci bo to tez rzadkości stad fundusz alimentacyjny dobrze sie ma

Gość rownie dobrze mozesz napisac
no ale jesli "idiotka" sie zaprze,i nie bedzi zachoidzic w ciaze, to swiat przestanie istniec , bo zaniknie zycie na ziemi -to chyba proste.

Gość Jtmjt
jak na moje oko jest na za duzo;) i tak

Gość Cichociemny12
Oj przepraszam, niektóre dziewczyny same są sobie winne, bo wola zimnych drani, bo jest ciekawiej, bo po co jej facetom, który się o nią zatroszczy, zaopiekuje i da poczucie bezpieczeństwa, skoro bedzie z nim nudno. także niekiedy po części same jesteście sobie winni. Nie wszyscy faceci pokazują swoja złą naturę później, potem kłamiąc, dziewczyny też potrafią, co po niektóre oczywiście, być perfidnymi manipulatorami. ja zawsze staram się być szczery i mam nadzieję, ze ta druga strona też jest. Po co kłamać i potem marnować sobie żyć. jak miałbym z kimś być udając kim nie jestem, to już wolałbym być sam.

Gość Jtmjt
no brawo znajdujesz sie w tych 15 procentach o ile perfidnie nie klamiesz jak to twoja rasa na w naturze:)

Gość Cichociemny12
dzięki, i zapewniam Ciebie, że nie kłamie, mam swoje wady, ale dwulicowy nie jestem. Moje wypowiedzi na forum, a życie na c odzień nie maja natury dualistycznej, raczej spójne stanowisko.

Gość t335h
oj kolego przed slubem to kazdy chlopak zapewnia wiernosci, milosc i uczciwosc a do tego cos w stylu w biedzie i chorobie a jak to wyglada w zyciu-kazdy widzi

Gość Cichociemny12
nie oszukujmy się jest to ciężka praca, ale nie jest to niemożliwe do osiągnięcia. Tym bardziej, że nie jestem typem idealisty i twardo stapam po ziemi. Poza tym zróbmy to ryzykowne założenie;p ze jednak jacyś prawdziwi meżczyźni się ostali,a nie wyginęli całkowicie i już tak nie najeżdżające, bo wszystkie kobiety tez nie są święte,.

Gość do Cichociemny
zgadzam się z tobą .