Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PO na stryczek

ZOBACZCIE JAK ZŁODZIEJE Z PO KŁAMIĄ O NISKICH PODATKACH I DOBROBYCIE

Polecane posty

Gość nie ma kwoty wolnej
od podatku VAT ani w Polsce ani w Anglii. ta tabela to kompletny kretynizn

Gość loiju
o 13:45 pisał jakis idiota bez zadnego pojęcia o świecie i podatkach, pewnie Shatyn :D:D

Gość nie istnieje kwota
wolna od podatku jesli chodzi o VAT

Gość Tabela jest do dupy
bo faktycznie nie ma kwoty wolnej od podatku VAT.

Gość fdfdfds
nie istnieje kwota wolna od podatku jesli chodzi o VAT W UK do do kwoty około 40 tys. jesteś całkowicie zwolniony z podatku.

Gość Tabela jest do dupy
di kwoty DOCHODU a nie podatku VAT matole

Gość felietonowa
zawsze mówiłam że to kurwy zakłamane!!! szkoda słów!

Gość VAT to podatek pobierany
przez przedsiebiorce od każdej rzeczy sprzedanej i oddawany panstwu a więc nie można nikogo zwolnić z jakiejkolwiek kwoty podatku VAT.

Gość VAT to podatek pobierany
zawsze mówiłam że to k**wy zakłamane!!! szkoda słów! m,asz racje bo ci opowiadacze o tym jak jest u nas źle sa denni jak twórcy takich tabelek

Gość cris561
Dokładnie-masz rację.Na zryw społeczeństwa jakie miały miejsce za komuny już dawno za późno,bo nie miałby kto tego zrobić i osądzić tą żydokomunę,nie został w tym kraju nikt,kto mógłby tego dokonać,zostali biedni renciści,emeryci,którym i tak wszystko zabiorą i dzieci,które będą w większości robić na zmywakach.Demontaż państwa trwał już od dawna ale teraz już świadomie i bezkarnie się odbywa.Ludzie zapieprzają-jeśli mają tą tzw"robotę" na czarno albo za śmieciowe za osrane 1200,a te gęby jeszcze się tym afiszują,że będzie to się miało co miesiąc tyle kasy,kamerdynerów itp.potrzeby,dosłownie średniowiecze,państwo komunistyczno-feudalne.Polacy oczywiście za wszystko zapłacą,od dawna naród wystawiany jest na próbę ile jeszcze wytrzyma.Na tym się nie skończy,bo oczywiście stołki załatwi swoim kolesiom ze swej nacji,a Polacy ze zwieszoną głową w pokorze dalej będą zapie...ać na tych darmozjadów co o rzetelnej pracy pojęcia zielonego nie mają.Oby tak dalej,jak mówili starzy ludzie:"Ten naród bez wojny się wykończy".

Gość gość
Jak ja Wam od 10 lat prawię że w Polsce koszty pracy są zbyt wysokie to nikt nie wierzy. Jesteśmy w unii i chyba jako jedyni nie posiadamy czegoś takiego jak roczna kwota zwolniona z podatku-u nas wynosi ona około 2800zł w innych krajach można za to przeżyć Usa nasz ,,największy sojusznik" wymaga od nas wiz Czy Putin testując sojusz nato będzie celował swój atom w Londyn Czy jedno z większych polskich miast?-Jak Wam się wydaje? Pójdzie na całość czy podrażni się z Usa? Moim zdaniem będzie się drażnił i nic mu nie zrobią!

Gość gość
platforma została załozona przez kosciuł szatana masonerie sam olszewski przyznał się ze do niej należy a masonerii stała za rozbiorem polski bo niemcy i Rosjanie to też masoneria i jak kiedys po odzyskaniu niepoodległosci była przeciwna temu tak i dzisiaj masoneria chce zeby polska utraciła niepodległość

Gość gość
objawienia z 1871 Matka Najświętsza tak odpowiedziała Wandzie: "Tak, Polska niegdyś wyróżniała się nabożeostwem do mnie; to też serdecznie ją kocham. Pod moją opieką wzrastała. Nieprzyjaciół nawet silniejszych, zwyciężała. Jej oręż wsławił się wobec całego chrześcijaostwa, gdy szła do boju pod moim hasłem. Skoro otrzyma niepodległośd, to niedługo powstaną przeciwko niej dawni gnębiciele, aby ją zdusic

Gość gość
Zbliża się czas, że sprawiedliwośd Boska upokorzy chciwośd zaborców waszych, tępicieli wiary katolickiej i nabożeostwa do Serca mojego Syna. Oni upadną, a Polska na moją prośbę będzie wskrzeszoną i wszystkie jej części będą złączone. Ale... niech strzeże wiary i nie dopuszcza niedowiarstwa... zdrady... niezgody i lenistwa, bo te wady mogą ją na powrót zgubid i to... na zawsze! Pragnę widzied Polskę szczęśliwą, ale niech też Polacy do tego rękę przykładają... Modlę się za Polskę, za jej nabożeostwo do mnie. Modlę się za wszystkie stany... aby miłośd, zalecona przez mojego Syna, zakwitła wśród was... Módlcie się wszyscy - i postępujcie drogą wskazaną wam przez mojego Syna."

Gość gość
Pan Jezus tak przemówił do niej: "Zbliżają się czasy przewrotne. Ojczyzna wasza będzie wolna od ucisków wrogów zewnętrznych, ale ją opanują wrogowie wewnętrzni. Przede wszystkim starad się będą wziąd w swe ręce młodzież szkolną i dowodzid będą, że religia w szkołach niepotrzebna, ze można ją zastąpid innymi naukami. Spowiedź i inne praktyki religijne, kontrola Kościoła nad szkołami zbyteczna, bo ścieśnia myślenia ucznia. Krzyże i obrazy religijne ze sal szkolnych będą chcieli usunąd, aby te wizerunki chrześcijaoskie nie drażniły żydów. Przez młodzież pozbawioną wiary, zechcą w całym narodzie wprowadzid niedowiarstwo. Jeżeli naród uwierzy temu i pozbędzie się wiary, straci przywróconą ojczyznę. Niechże tedy ojcowie i matki zwracają uwagę na szkoły. Niech protestują przeciwko usuwaniu wizerunków religijnych ze szkoły i przeciwko nauczycielom dążącym do zaprowadzenia szkoły bezwyznaniowej. Nauka bez wiary nie zrodzi Świętych ani bohaterów narodowych. Zrodzi szkodników; módl się o dobrą chrześcijaoską szkołę".