kolka91 0 Napisano Wrzesień 17, 2012 Mam duży problem. Otóż w dniach 5-13.09 bylam za granica(samolot). i od razu jak wrocilam 13.09 uprawialam sex z moim chlopakiem najpierw natarlam mu troche czlonka oliwka w ramach gry wstepnej a potem tak sie zdarzylo ze on wszedl we mnieod tylu kilka razy. potem oczywiscie zalozyl prezerwatywe i sie kochalismy. okres powinnam dostac 15.09 ale go nie ma. dodam ze sciska mnie strasznie wgardle i czesto siusiam. Kurcze czy to mozlwie zeby te kilka ruchow jeszcze z oliwka i byla ciaza? dodam ze wczoraj zrobilam test wyszedl negatyw ale wiadomo ze nie wykazalby tego postatniego jest za wczesnie, eliminuje wiec wszystkie zdarzenia przed podroza. Czy to moze byc ciaza ? blagam piszcie bo umre chybaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość No głupia jesteś a wiesz czemu Napisano Wrzesień 17, 2012 No kurcze to nie możliwe żebyś po kilku wejściach od tyłu członkiem naoliwionym zaszła w ciąże tym bardziej przed okresem.Lot samolotem sprawił że okres się przesunął. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Wrzesień 17, 2012 Olwika+prezerwatywa=pęknięcie prezerwatywy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolka91 0 Napisano Wrzesień 17, 2012 Ale tak sie boje szczegolnie ze te objawy sa(siusianie i sciskanie gardla). Czy gdybym byla to wczorajszy test by to wykazal po czwartkiowym sexie?:(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolka91 0 Napisano Wrzesień 17, 2012 to napewno nie te pekniecie bop chlopak zawsze po tym sprawdza wlewajac do niej wode Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolka91 0 Napisano Wrzesień 17, 2012 czy przed okresem tydzien są dni nieplodne? blagam pomozcie. bez zlosliwosci:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Wrzesień 17, 2012 Dziś nie, jutro nie, za tydzień-kto wie. Jak ładnie rymuję. Informuję Cię tylko, skoro Cię mamusia nie nauczyła, że nie można stosować razem prezerwatyw i oliwki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Afromanka Napisano Wrzesień 17, 2012 żartujesz? ściskanie w gardle to stres. sikanie może być objawem ciąży ale nie tak szybko więc obkurczanie pęcherza to też stres. brak okresu to też może być wina stresu. w razie czego wchodzisz na strone woman on waves jedziesz do niemiec i po problemie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolka91 0 Napisano Wrzesień 17, 2012 no ok rozumiem perwersja. a opd mi na to pytanie z dniami?:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Wrzesień 17, 2012 Kalendarzyk to nie jest żadna metoda na określenie dni płodnych. Skąd wiesz czy spóźnia Ci się okres czy też przesunęła Ci się owulacja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolka91 0 Napisano Wrzesień 17, 2012 wiem przeciez ze to brzmi infantylnie co pisze. ale odkad odstawilam tabletki zawsze tak sie boje. a w internecie roznie pisza. czasem ze wystarczy jeden plemnik a czasem ze w preejakulacie nie ma tych zdolnych do zaplodnienia.. juz sama nie wiem. jak jestem taka glupia jak mowicie to mi pomozcie i napiszcie.. 21 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolka91 0 Napisano Wrzesień 17, 2012 albo ten test moze sie mylil i jestem w ciazy ktora sie wczesniej rozpoczela? test wykonalam w ndz wieczorem a w sb powinien byc okres? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolka91 0 Napisano Wrzesień 17, 2012 dobra masz racje. ale powiedz mi czy test moglby sie mylic tzn wykazac negatyw jezeli jestem w ciazy ale np z powodu stosunkow przed wyjazdem? czy raczej nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kolka91 ale zes Napisano Wrzesień 17, 2012 a jaka jest pewnosc testu? Duza, nie? Raczej sie nie myli. Gdybys zaszla w ciaze przy poprzednim cyklu, na pewno by to wykazal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziewczyno piszesz, że Napisano Wrzesień 17, 2012 bzykałaś sie w czwartek, dzisiaj jest poniedziałek, więc gdyby nawet doszło do zapłodnienia, to JAKIM CUDEM test miałby wyjść pozytywny??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jkhgdfghmmmmmmmmmmmmmmm Napisano Wrzesień 17, 2012 nie masz sznasy na ciążę, chyba, że stanie się cud :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość retysa Napisano Wrzesień 17, 2012 test może wyjść negatywny, bo za szybko zrobiłaś. Ale wątpię żeby to byla ciąża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolka91 0 Napisano Wrzesień 17, 2012 dziekuje za pocieszenia. no tak ale nie doszlo do wytrysku to mnie pocioesza:(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jkhgdfghmmmmmmmmmmmmmmm Napisano Wrzesień 17, 2012 nie przejmuj się to stres a nie ciąża :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolka91 0 Napisano Wrzesień 19, 2012 nadal nie ma okresu.. niewiem co robic jutro zrobie drugi test. dodam ze 2 mies temu wzielam niestety escapelle musialam.. ale okres byl po niej w terminie.. czy to mozliwe ze nastepny moze sie wahac? blagam piszcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość azu Napisano Wrzesień 19, 2012 Test jest wiarygodny miniumum 2tyg. po stosunku! Wcześniej może nie wykryć ciąży. Test więc najwczesniej na koniec mies. miałby szansę coś wykryć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolka91 0 Napisano Wrzesień 19, 2012 w ulotce pisali ze juz 7 dni...a wiec jak w koncuu.. ocencie moja sytuacje ktora opisalam... czy dla kogos to mozliwe??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość azu Napisano Wrzesień 19, 2012 7-dniowa ciąża a nie 7 dni od stosunku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ent Napisano Wrzesień 19, 2012 kiedy odstawiłaś pigułki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolka91 0 Napisano Wrzesień 19, 2012 2 lata temu.. tylko prezerwatywa ale chlopak zawsze po sprawdza. hmm 2 mies temu musialam ta escapelle wziac czyli ta tabletke 72h po. ale po niej okres mialam normlanie. czy to mozliwe ze w nastepnym sa wahania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aquakropla Napisano Wrzesień 19, 2012 ja po wakacjach (egipt 2 tyg) miałam 13 dni spoźnienia. Wiec od razu Ci mowie, ze oprocz tego ze sie teraz stresujesz to jeszcze zmiana klimatu ma wplyw. u mnie był caly urlop/po urlopie szalenstw, w płodne tez bez zabezpieczen, ale bez konca w srodku. w ciagu 13 dni spoznienia zrobilam 7!! testow i dopoki nie dostałam okresu, dzieki luteinie, to sie nie uspokoilam. po tym poszlam po rozum i biore tabletki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolka91 0 Napisano Wrzesień 20, 2012 dzieki za wpsarcie:)) OBY U MNIE TEZ TAK BYLO dzis ide zrobic drugi test bo juz 7 dni mija i zobaczymy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość parasolkaa92 Napisano Wrzesień 21, 2012 i jak? dostałas okres?? ja ostatnio miałam ten sam problem.. zazwyczaj miałam regularne miesiączki co do dnia..a spóxnił mi sie tydzień! :O też często siusiałam , miałam nawet wrażenie że mam mdłości. z nerwów nic nie jadłam, nie spałam, bardzo sie stresowałam. ale na szczęście doczekałam się ;)) teraz mam nauczkę! wiecej ostrożności ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość może zrób Napisano Wrzesień 21, 2012 test albo do gina trzeba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach