Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anita ;

Które perfumy podobają się facetom ?

Polecane posty

Gość Anita ;

Wpisujcie :-)

Cacharel amour amour tradycyjne czerwone paco rabanne Black xs Zino Davidoff davidoff Cool water G. Armani Aqua di golia Te sprawdzialm i potwierdzilam Moj uwielbia tez organzę HHuberta Givenchy ale to zapach z lat 80 mocny typowy na zime kropelka wystarczy :)

Gość dfdfdfdfdf
Hugo Boss "Femme" różowe.

Gość dfdfdfdfdf
kaciaa Cacharel amour amour tradycyjne czerwone - Temat był, jakie perfumy podobająsię facetom, a nie tobie. Cacharel powoduje torsje u mężczyzn.

Gość dfdfdfdfdf
Albo napiszę inaczej. Męzczyźni lubia perfumy delikatne, zmysłowe. Nie cierpią duszących perfum.

Gość dkddlsbadhfska
Mój mąż używa Dolce&Gabbana Pour Homme eau de toilette i D&G 11 La Force. Ma 30 lat i to jego ulubione zapachy. Nie wiem jak inni mężczyźni :P

Gość WKURWIONYjestem
ja podniecam sie jak moja uzywa viktor rolf flowerboomb zreszta wczoraj dostalem od was na forum nazwe tego perfumu bo nie znalem,wygląda jak granat.zajebisty juz zakupiłem jej na urodziny hmmmmmmmmmmm

Gość moja ma...
dolce gabane ligt blue ,uwielbiam jak nim pachnie,nie znam innych lepszych

Gość basia____78
mój lubi jak pachnę gucci rush:-)

no czepic sie trzeba oczywiscie mojemu mezowi podoba sie amour podoba sie tez moim kolegom co facet to iiny gust a masz dowody na to ze amour amour powoduje torsje u kazdego faceta na swiecie?? :D

Gość dkddlsbadhfska
Ja też używam D&G light blue, to moja ulubiona i jest rewelacyjna :)

Gość fafuśna89
nienawidzę tych amour :/ miałam je ale "niestety" potłukły mi sie o umywalkę :) to był bardzo nietrafiony prezent...

ja je uwielbiam ja z kolei nie przepadam za salvadorem dali co by to nie bylo draznia mnie strasznie mecza szybko Lubie lempicka Lolite, Nine Ricci, J del Pozo no i Armaniego kazdy zapach nad zycie :D

a ja z kolei light blue nie znosze :D Nie moge sie okreslic co do ANGEL ale jak ktos tu kuz na kafe pisal te perfumy sie kocha albo ich nienawidzi Podobnie jak Chanel nr 5 brrrrrrr tfu

Gość dkddlsbadhfska
Z męskich jeszcze bardzo ładnie pachnie Acqua Di Gio od Armani i Emporio Armani Lui. A z kobiecych zapachów Armani to Sensi, Acqua Di GioIA i Emporio Armani elle. Ostatnio zakupiłam sobie i mężowi dla odmiany, ale pachną równie ślicznie jak większość D&G.

Armani ma w ogole genialne perfumy zarowno dla kobiet jak i dla mezczyzn Nie przypominam sobie zeby jakis Jego zapach byl kiepski

Gość Tańczący z nożami
Nie znam kobiecych perfum ale muszę powiedzieć że rzadko kiedy są ładne często są jakieś mdłe i mega słodkie więc ładny kobiecy perfum u kobiety to klejnot :D męskie perfumy są jakieś lepsze tak mi się wydaje :D

Gość dkddlsbadhfska
Kaciaa... masz rację. Ja na przykład też nie znoszę Chanel No.5... tfu, co za paszkudztwo, wali normalnie starą matroną, fuuujjj :P

Fajny ale dosc drogi jest Issey Miyake leau de Issey Butelka stozek Moja kuzynka uzywa je od lat na Niej cudnie pachna swiezo delikatnie tu goryczka tu ciut slodyczy... rewelacja :)

Mochino tez niektore zapachy ma fajne nie pamietam nzwy ale jakas firma co rok na lato wypuszcza takie fajne letnie kiedys to byla istna truskawka escada czy cos takiego

tak escada ibizza hippie te mi sie podobaly nwet mialamm bo dostalam :) mi sie podoba wish pink choparda :)

dobra spadam do chalupki czas najwyzszy :) 3majcie sie cieplutko :) pozdrawiam wszystkich :)

Gość dkddlsbadhfska
Kaciaa, Issey Miyake leau de Issey są ok. Może jak na mój gust nie ma rewelacji, ale są dobre, pachnie po prostu przyjemnie. Jeśli chodzi o zapach Armani którego nie lubię to damski Emporio Armani Night... chociaż nie jest tak obrzydliwe jak Chanel No.5, ale zajeżdża też starą matroną :P

Gość kropka nad ji
Kolegom w pracy podobają się Hugo Deep Red i Light Blue strasznie oklepane ;-) wiem wiem.

Gość potwierdzę tutaj
light blue amor amor the one d&g

Gość księgowaaa
Mój mąż lubi jak pachnę Coco mademoiselle,Hugo Bossem i Poisonem diora.

Gość KAĆKA TY ZNOWU TU???
a pisałaś że żegnasz się z forume

Gość kora21
Armani Code dużo komplementów zebrałam za nie ;)