Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jedyna oryginalna

Podpowiedzcie jak fajnie spedzić 3 rocznicę slubu??

Polecane posty

zaznaczę zę cas mamy ograniczony, od ok 20.30 po uspaniu dziecka, do rana. w grę wchodzi wyjsćie z domu kino, restauracja adpada, troche oklepane to już... dajcie pomysły dałam temat na ogólny, ale wiecie kto tam siedzi:o

Gość ja tez sie zastanawiam
co tu wymyslic nowego ja mam za miesac 4 rocznice i tak sobie mysle jak spedzic inaczej wyjatkowo czas tylko we dwoje

w jedną z rocznic zarezerwowałam w tajemnicy przed mężem tor kartingowy i wychodzilismy na rocznicowa kolację a ja go zamiast do restauracji to na ten tor zabrałam :) pościgaliśmy się gokartami a kolację zjedlismy po zabawie :) było bardzo fajnie

Gość ja tez sie zastanawiam
meaaa no ten tor swietna sprawa ja w sumie moge wszystko ograniczenia nie ma ,bo dzieci nie ma mamy

jesli jest u was w miescie lub niedaleko taki tor to zapewniam, ze mąż będzie zachwycony :P a swoją drogą ja tez lubie takie atrakcje :D

A może wspaniałą kolacja w domu przy świecach z winkiem a potem coś z przyjemności:)

My w pierwszą rocznicę pojechaliśmy na rajd rowerowy :) potem było zwiedzanie domu pana Siemiona, opowiadał o różnych przygodach na planie filmowym i w teatrze, potem odczytał fragment książki,później bracia Gwiazdy dali koncert,potem było ciepłe jedzenie, strzelanie do celu-zajęłam 3 miejsce :) a na koniec zwiedzanie wiatraka. Tyle,że to na cały dzień. A na nockę to proponuję wypad do galerii/na strzelnicę/na ściankę wspinaczkową/na kręgle. Ten tor też super sprawa u nas jest czynny do 21,a potem jest możliwość wynajęcia.

z braku laku kolacja przy świecach :) ale może pomyślcie o wzięciu niani/babci na tę jedną noc i jedźcie gdzieś tylko we dwoje? fajne spa mogłoby być fajnym pomysłem. sama marzę o wieczorze panieńskim na pojezierzu brodnickim w głęboczku, na rocznicę też fajne miejsce. zrelaksujecie się, wypoczniecie...to tylko jedna noc!

Gość inka844
Można wyjechać we dwoje na weekend. Takie wyjazdy bardzo zbliżają:) Ja byłam w tym roku z mężem w Warszawie. Znaleźliśmy hotel na http://www.hotelaramis.pl/ i postanowiliśmy trochę odpocząć od codzienności i jednocześnie uczcić naszą 4 rocznicę ślubu:)

Gość gość
sex, sex, sex to najlepsze co możecie robić. No może z przerwami na kieliszek szampana. Milej zabawy.

Gość AniaWiś
My mieliśmy więcej czasu... mąż mnie wziął do hotelu u nas w Warszawie (RIALTO) i spędziliśmy fajny dzień w łóżku :)

Gość ofensss
Romantyczna kolacja na dobry początek, to coś od czego warto zacząć taki wieczór moim zdaniem. Przynajmniej my tak świętujemy, co roku wybieramy inną restaurację, w tym byliśmy w Akademii http://restauracjaakademia.pl/, wymarzone miejsce na taką okazję. Muszę przyznać, że bawiłam się lepiej niż w zeszłym roku.

Gość Julika78
Słyszeliście może o Bubbles? Zdecydowanie, jeden z najlepszych lokali w których byłam. Mają świetną kuchnię, prawdziwego szampana z Szampanii. Naprawdę choć raz warto tam zajść i spróbować. Teraz mają też ciekawą propozycję na degustację szampanów.