Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie te chłoopy

Czy na świecie istnieją jeszcze WOLNI faceci?

Polecane posty

Gość gdzie te chłoopy
hahah podszywy jedne, zluzujcie trochę!!! :D mileeejdii - ja mam identycznie! podrywają mnie zajęci i to czaami przy swoich dziewczynach/żonach;/ ale ja zajętego nie chcę. Chcę wolnego fajnego kolesia, gdzie wy się ukrywacie???

Gość gdzie te chłoopy
nie jest mozliwe,zeby fajna laseczka jak ja nie mogla chociaz raz na tydzien poruchac,no ludzie.

Gość pan feudalny
na polach kurrwa twoja mać :classic_cool:

Gość gdzie te chłoopy
ale ja do bibliotek czasami chadzam :(:( i was tam nie ma :(

Gość gdzie te chłoopy
ech,nie moszna fajnego chlopa znalesc.

Gość gdzie te chłoopy
chyba tylko sztywne prawiki wypowiadają się w tym temacie :classic_cool:

Gość gdzie te chłoopy
jacy faceci?hmmmm a moszna wiedziec jak wygladacie?

Gość gdzie te chłoopy
żebys wiedział podszywie! ;) nie że nie w mój gust, bo ja nie ejstem jakaś wymagajaca strasznie (tylko wzrost wysoki lubię:P), tylko was po prostu NIE MA.

dobra zaczerniam, bo mnie wkurzaja te podszywy :P jakiej seksfotce? ja najpierw chce w ogole poznać kogoś ciekawego :P o seksie to potem bedzie:P Interesują mnie: -wyżsi ode mnei faceci (mam 174cm, najlepiej żeby facet miał te przynajmniej 180, ale 178 tez mozę być:P) -nie długowłosi -dbajacy o higienę -potrafiacy się ubrać - nie mówie tutaj o super ciuchach, no ale normalna bluzka i spodnie, a nie wszystko nie do pary ;/ -którzy COS robią w życiu-studiują, ucza się, pracują, no nie wiem, w kazdym razie nie interesują mnie siedzacy wiecznie na dupie w domu. To aż tak dużo? chyba nie jestem jakaś specjalnie wymagająca?

ale studiujesz coś?? czy WIECZNIE iedzisz w domu nic nie robiąc? ja też teraz nie pracuje, bo studiuje dziennie i nie mam czasu. i rozumiem, że facet, który się uczy moze nie pracować

nie studiuje, skończyłem studia a teraz zastanawiam się nad moim życie, porobiłem wszystko co miałem do tej pory zaplanowane i nie mam już żadnych celów w życiu

a no jak skończyłeś to dobrze:P a co kończyłeś? to weź moze jakoś siebie opisz dokładniej? co robisz w życiu, jak wygladasz, zainteresowania? takie CV :P ja sie opisałam :P

KAMIL, no nieiwem nie wiem:P widz,e że to te wymagające są częściej w związkach, nie iwem jakim cudem. no ale moze też już znacznie obniżyłam swoje wymagania, wcześniej więcej ich było ;)

wyglądam fatalnie, skończyłem jakąś tam politechnikę, mam zielone oczy średniej długości włosy może krótkie nie wiem dla jednych mogą być długie a dla mnie są w sam raz, j'voulais voyager

Gość podszyf podszywuff
ja wiek 31 wzrost 191 waga 86 lysy zadbany wolny,wiec sa te chlopy jednak:D