Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfjbhedjvdbjvbdmn cvmdv md

podejrzewam,że mój facet jest ...gejem.

Polecane posty

a przynajmniej,że kiedyś spróowal seksu z męzczyną. nie mam odwagi zapytać go o to wprost:O ale coś wewnętrzny głos mi nie daje spokoju. co ja mam zrobić?

Gość fafuśna89
po czym wnosisz ??

Gość karnawal_ w _studni _bez_dna
Mysle , ze to jet zbyt osobiste , wiec nie pytaj.

nie miła kobiety żadnej przede mną nie ma żadnych znjomych,tylko zaufanego kolegę. jak jestem u niego to nie odbiera telefonów,mimo,ze rozmawiałam z nim na ten temat. moja mam ai siostra mówi,że wygląda troszkę jak..gej. Boże co ja ma zrobić? on jest wogóle jakis dziwny,znamy sie juz długo,ale dopuszcza mnie tylko w te sfery swojego zycia,w które chce--stąd jest mi cięzko wywnioskowac coś konkretnie.

nie miał****kobiety

Gość fafuśna89
co może być zbyt osobiste na anonimowym forum ?? :) po co zakładać takie osobiste tematy... :]

ale ja musze wiedzieć--planujemy załozyc rodzinę,ja mam syna z 1 małzenstwa jezeli się okaze,ze...ze..on był z jakimś męzczyną chociaz 1 raz to....juz nigdy nie bedzie między nami tak samo jak do tej pory. co do seksu--kiedys zapytał czy mógłby mi włozyć penisa w pupę---troszke to krępujące wywlekac takie intymne szczególy,ale chcę,zebyscie spojrzeli na to obiektywnie. dlaczego ta mysl tak mnie męczy?

nie zgodziłam się na to. brzydzi mnie seks analny,kojarzy mi się własnie z gejami i brzydzi mnie taka forma współzycia. za którymś z naszych pierwszych razów powiedział,że myslał,że cipka jest cisniejsza(jestem jego pierwsza kobietą) powiedział mi kiedys też: JA NIGDY NIE BYŁEM Z ŻADNĄ KOBIETĄ. mozna tto zrozumiec dwuznacznie,prawda? na podstawie tego co od niego usłyszłam--nabieram takich podejrzen. Na całokształt składają się strzępki naszych rozmów,jego zachowanie itp. mój świat by się zawalił chyba. myslałam,ze stworzymy rodzinę. ale najpierw ja musze to wiedzieć.

Fatusna , napisalam ,, osobiste,, dla faceta .Jak mozesz zapytac ? przeciez to nietaktowne.

nie wyobrażam sobie go o to zapytać,nie mam na tyle odwagi. musiałabym sie chyba upić,żeby na tyle się otworzyc i zadac mu takie pytanie.

Gość dhsh
Każdy facet marzy, aby włożyć w pupę, tym się nie przejmuj

Jesli nie jestes z Nim w bliskich relacjach lepej nie pytaj.

Gość fafuśna89
jak dla mnie zapytaj wprost. ja tam może mam taki charakter ale nie miałabym problemu z zapytaniem :] ja to ogólnie jestem szpieg i na pocztę się włamałam i odnalazłam nicki mojego z różnych forum tak że tego... może poszperaj trochę.. on korzysta z internetu?? jest gdzieś na jakiejś stronie zarejestrowany?? może gra albo coś ? pobaw się w detektywa najpierw jak sie wstydzisz zapytać

Gość fafuśna89
albo zaproponuj jakiś film o gejach np :) zobacz reakcję jego... albo opowiedz że poznałaś geja kiedyś czy coś..zobacz tylko jak zareaguje

Gość ld;kf
dokładnie - każdy facet - a przynajmniej zdecydowana większość marzy o włożeniu w pupę, w tym nic dziwnego nie ma... tym się nie przejmuj

To juz swinstwo - zabawa w szpiegowanie . Rozmowa face 2 face jest zdrowsza i bezpieczniejsza. Szpiegowanie to ogromne ryzyko , pomyslalas ?

ale my jestesmy razem tylko nie mieszkamy jeszcze ze sobą planujemy sie pobrac,jestesmy ze sobą blisko ja muszę wiedzieć. on mi tez kiedys opowiadał o jakims koledze jak był w wojsku. podobno mu proponowal,ze tak go posmyra,az przejdą mu dreszcze. nie wiem po co on mi takie rzeczy opowiada--chce mnie na coś przygotować czy co? a jak kiedyś w bardzo intymnej sytuacji go o to zapytama on odmówi,powie,ze to niemozliwe--to jak ja wtedy będę wyglądała??? tym pytaniem zniszczę chyba wszystko,ale ja musze znac prawdę.

Jesli zdecydowal sie dzielic zycie z Toba to chyba nie jest? tak mysle

Gość dkddlsbadhfska
Kobieto, ale się zamartwiasz. Wielu facetów lubi, albo chce spróbować seksu analnego z kobietą i wcale nie znaczy to, że jest gejem, a może po prostu masz troszkę luzu w pochwie i moja rada brzmi... poćwicz mięśnie kegla, a odczucia seksualne w czasie normalnego stosunku twojego faceta mogą okazać się zbliżone do seksu analnego :) A jeśli mięśnie kegla masz zdecydowanie mocne... po prostu twój facet albo to lubi (seks analny z kobietą), albo chce spróbować :)

Gość fafuśna89
taaaak lepiej żyć w nieświadomości :D he he jeżeli jesteście już tak blisko ze sobą to żaden temat nie powinien stanowić problemu..jeżeli cię coś martwi to pytasz... ale jak chcesz to ukrywaj swoje domysły i ochajtaj się z nim a może po ślubie Ci powie, że jesteś tylko przykrywką... :/ idę stąd

ma jednego takiego kolegę, nieraz jak dzwonię do niego wieczorem to długo(kilknaście minut) jest zajęte. Jak pytam potem z kim rozmawiał to mówi,ze z kolegą gadali o płytach itp on jest raczej samotnikiem,stroni od ludzi,mieszkał z matką,ktora zmarła 4 lata temu. teraz mieszka sam. dlaaczego on nie odbiera telefonów,jak jestem u niego? po co on mi mówił,ze kolega w wojsku proponował mu pieszczoty? po co pytał czy może mi włozyc penisa w pupę? facet takich rzeczy nie mówi,nawet jezeli ktoś mu moze kiedys cos takiego proponował. po co on mi to mówi? mamy sie pobrac za rok,dwa--ale najpierw ja muszę wiedzieć.

Wiec jaki problem? kobieto ,planujecie przyszlosc , sypiasz z Nim .Pomysl logicznie ,Gejowi nawet pala nie stanie na widok myszki lub piersi .Sex z kobietaami to obrzydzenie . Wiec , skad u ciebie watpliwosci?

ale sa tacy faceci co śpią z facetami i kobietami moze on poprostu spróbował seksu z innym facetem,bo był sam? moze ja mam obsesję? Ale skąd by były u mnie te wątpliwości?

Gość nie zapomnisz już nigdy, ołnoł
To juz swinstwo - zabawa w szpiegowanie . jest gejem, jebaną ciotą i pederastą. niedługo znajdzie się w sprzyjającym dla siebie otoczeniu :)

to się widzi, czuje..jak facet patrzy na faceta. takie są fakty :D

to się widzi, czuje..jak facet patrzy na faceta. takie są fakty :D

Zapytaj , bedziesz spokojna .Jestescie w bliskich stosunkach wiec ,gdzie zaufanie ? szczerosc ?

ile lat zmarnowałaś na tego eunucha, jeśli można wiedzieć :) ? ahahah, kurwa dobre :) ja bym to opiła :) ciesz się, że nie jest twoim mężem, ojcem dzieci, że po kilku latach nie oznajmił ci, że odchodzi do Romana :) wznoszę toast uryną o wschodzie słońca

powiem mu,ze poznałam jakiegos geja,cos w tym stylu wymyslę--i będę obserwowała jego reakcję

mieszkałam z 2 gejami, to się wie :) ile lat??????????????????????