Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123kate

co zrobić?

Polecane posty

Gość 123kate

Powiedział mi, że potrzebuje się zastanowić, ale tydzień już minął a on nawet się słowem nie odezwał. Olać faceta i czekać, aż sam się odezwie ? Czy zadzwonić i żądać spotkania i rozmowy?

Gość aswotka
olać ajk komus zależy to sienie zastanawia tylk działa od razu

Gość aswotka
i wiem co pisze bo sama mam podobnie

Gość unkas
zdecydowanie olac, jak facetowi zależy to walczy. Ważne żeby znac swoją wartośc, nie mozna nikogo zmusic do niczego, a powiedzenie, że potrzebuje czasu jest najprawdopodoniej delikatną sugestią żebyś sama odpuściła. Na pewno będzie inny, który doceni jaką jesteś fantastyczną osobą natychmiast, czego z całego serca Ci życzę :)

Gość doświadczona kobietka..
po co chcesz żadać spotkania i rozmowy, skoro z niego tchórz i nie powiedział ci wprost, że odchodzi? Bo czym jest taki czas do namysłu jak nie zerwanie? Skoro sam się nie odezwał , to ty się szanuj i nie dzwoń, gdyż i tak nic nie wskórasz. Narzucając mu się, staniesz się w jego oczach załosną desperatką. Natomiast jeśli staniesz się niedostępna, zajęta swoim zyciem, to on może zacząć mieć wątpliwości, czy dobrze zrobił odchodząc.

Gość 123kate
Ale ja nie wiem czy my ze sobą jesteśmy czy o co chodzi :/ chciałabym chociaż znać powód. Chciałabym mu przywalić :/

Gość aswotka
dokladnie to taka delikatna sugestia dlatego ja nigdy nie pytam nie rzadam tez odpowiedzi nie przyspieszam bo po co co ma byc to bedzie delikatna sugestia czego chce i czekam jak on nic to raz jeszcze jak wyczuwam ze on się delikatnie wycofuje odpuszczam tak jak teraz cjociaz to gość zmienny niesamowicei

Gość 123kate
a co znaczy delikatna sugestia?

Gość nie zapomnisz już nigdy, ołnoł
sramy na zmiennych bubków ;) nie ten kutas to następny :)

Gość unkas
skoro tak jest to tym bardziej. Czasy są takie a nie inne, ale uwierz mi, nie wszystko jest takie nowoczesne jakby się mogło wydawac. Jeżeli chłopakowi zależy to poruszy niebo i ziemię, żeby Cię zdobyc. Jeżeli jest warty jakiejkolwiek uwagi, to nawet wtedy jeśli postanawia się wycofac, a łączy Was coś szczególnego, nie pozostawi tego bez komentarza. Skoro wycofał się i nie odzywa, znaczy że to gówniarz był i nie ma co płakac :) Głowa do góry!

a o przebicie raczej ciężko nie będzie. uu, no każda niska samoocena jednak ma jakieś podłoże. przykre to:)

Gość 123kate
Ale po tylu latach chyba zasługuję chociaż na wyjaśnienie...

na nic nie zasługujesz :)

Gość 123kate
o, dzięki :/ to on nie zasługuje na nic.

Gość unkas
sama odpowiadasz sobie na pytanie...skoro mówisz, że łączyło Was tyle lat, fakt że facet zamilkł i nie daje znaku życia świadczy o tym, że jest zerem i powinnaś sobie dac spokój. Nie przekonuj się, że jest inaczej, bo chcesz się oszukac myśląc że będzie jak chcesz i nie będziesz cierpiec. A rozczarowanie, którego doznasz tkwiąc w takim przekoaniu będzie Cię bolało stokroc bardziej

Gość aswotka
bywa wiem ze boli ale co proadzisz jesli cie to bardzo szarpie a nie zależy ci na zachowaniu twarzy zapytaj

a o nim mówiłam. ja polecam zemstę, ale tylko wtedy gdy bardzo ci na odcisk nadepnął i poniosłaś straty. nic nie daje takiej frajdy i satysfakcji. oczywiście coś wyszukanego, w dobrym stylu :)

Gość 123kate
szarpie mnie to, owszem... Chcę po prostu wyjaśnienia tego. Tak czy siak będę płakać, będzie mi ciężko. No ale cóż...

to zrób tak by kto inny się męczył. bądź zdrową egoistką. zemsta jest rozkoszna, po prostu orgazm :)

Gość 123kate
niby jak mam się zemścić? ;/

no tak, zapomniałam że nie wszyscy mają taką fantazję jak ja :D

Gość 123kate
doradzisz coś?

nie, ja tam coś na dnie głowy mam, niestety na jakiś czas muszę zarzucić moje pomysły, dużo pracy mi się nawarstwiło :) ale na pewno po wszystkim coś uskutecznię. zresztą, mam całe życie od tego. nie ma nic lepszego niż kinder niespodzianka :))