Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pizzeria_niebo

Pizzeria Niebo.

Polecane posty

Gość pizzeria_niebo

Witam, robię ankietę o tematyce gastronomicznej, a dokładniej pytam znawców pizz, chociażby smakoszy jak powinna wyglądać i smakować dla nich pizza. Ponadto chciałabym się dowiedzieć co sądzicie o ów pizzeri. 1. W jakim mieście mieszkasz? 2. Czy w lokalu pizzeri jest miła obsługa? 3. Twoja ulubiona pizza z 'Nieba'? 4. Czego wymagasz od pizzy? 5. Spotkały Cię rozczarowania lub nie zostały spełnione wymogi pizzy idealnej w tymże lokalu? Ponadto proszę pisać o cenach, alternatywach, negatywach. Pozdrawiam, Anna Kulges :)

Gość pizzeria_niebo
Jeśli zamierzasz pisać na temat, Ania mi odpowiada ;-) Ania, Anna, wedle uznania. Nawet najmniejsza odpowiedź na temat się przyda :)

Gość Kasiadf
1. Kraków 2. Pewnie :) dziewczyny w porządku! 3. "Ania" - hehe, ale się złożyło. 4. Bujnego ciasta, puszystego, mięciutkiego i świeżych dodatków :) 5. Dostałam raz z włosem pizzę, są różne niedogodności, zamiast bez oregano dostaję z i można narzekać, ale po co. Są to tylko ludzie ;) Pizza pyszniutka.

najlepsza pizza jaka jadam to pizza, ktora mam okazję zjęśc raz do roku w wakacje nad morzem:) nie wiem od czego to zalezy ale tam smakuje mi najlepiej;) 1.mieszkam w Toruniu 2. w naszych pizzeriach jest obsługa taka sobie, róznie to bywa,najwiecej jest tych studencin dorabiajacych sobie;) ale ujdzie;D 3.ta z owocami morza;) 4.zeby byla swierza i dobrze wypieczona, 5.tak, niestety..;-0