Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebnapożyczka

Gdzie po pożyczkę bez BIK-u ?

Polecane posty

Gość potrzebnapożyczka

Potrzebuję pożyczyć tysiąc złotych jednak mam złą historię w Biku. Gdzie udzielają pożyczke bez spradzania? Próbowałem w providencie ale nie chcą już teraz tak dawać.

Sa tez bocian pozyczki i pozyczki marka to ten sam szajs co provident sprobuj activa 500 sprawdz czy maja lacowke w Twoim oddziale

Gość gość
na Via sms :) https://www.viasms.pl/ sama ostatnio brałam u nich pożyczkę na 1,500zł wszytsko od ręki is prawnie, także polecam :)

Gość gość
ze zla historia w BIKu w viasms nie dostanie pozyczki

Gość gość
maja cholendarne odsetki

Gość Borovicka
Mi VIA SMS dała bez problemu. Kiedy straciłam pracę trochę opóźniałam się z ratami kredytu samochodowego, nie miałam możliwości zapłacenia w terminie i niestety przez to nie mogę wziąć w normalnym banku, a potrzebowałam pilnie 500 zł. na stomatologa, bo musiałam ósemki chirurgiczne wyrwać. Obie na raz i bez problemu u nich dostałam. Z pensji szybko oddałam i nie było żadnych przeciwwskazań. Nie wiem nawet czy VIA SMS sprawdza bik. Chyba nie, bo mogliby mi odmówić

Gość tylko nie activa
to gorsze jak provident.W providencie jak nie masz na rate nie doliczaja odsetek a tam telefon czy list od nich to 25 zl a potrafia 2 razy dziennie dzwonic jak nie zaplacisz raty na czas.I moge sie założyć ze nikt z was nie czyta umow a ja przeczytalam i jak w activi wezmiesz 500 i nie splacisz na czas to wypowiedzenie umowy i odsetki to koszt 2500.Jak wezmiesz 500 rozłożone na wiecej jak dwie ratya na rok to masz do spłaty 1800 wiem bo moja kolezanka w tym robi i jak ludzie biora te kredyty i ona mowi o odsetkach i kosztach to nie za bardzo sluchaja a wiadomo umow nie czytaja a pozniej zdziwienie ze bral 500 na rok a splacil 1800.

Gość yolo22
Fajnie doradzają na temat pożyczek, czy kredytów na stronie pozyczkaportal.pl. Jest tutaj zainstalowany czat z ekspertem, czynny w dni powszednie jakoś od rana do 16. Można o wszystko wypytać.

Gość czyszczeniebiku
Szanowni Państwo, jeżeli ktoś miał problem z długami, figuruje w BIKu, zobowiązanie zostało już spłacone, a chciałby wziąć kredyt ze względu an trudną sytuację finansową, mogę Państwu przedstawić ofertę czyszczenia biku. Oczywiście, nie da się wyczyścić wszystkiego, ale część jest możliwa. Jeżeli chcą Państwo polepszyć swoją historię kredytową, to zapraszam do skorzystania z oferty profesjonalnej firmy, która nie obiecuje złotych gór, a jedynie spełnia to, co prawdziwe i realne. Polecamy wejść na czyszczeniebiku.pl i wypełnić formularz. Pozdrawiamy, zespół czyszczeniebiku.pl

Gość gość
co ty gadasz? Prowident zawsze dawal, ale na pewno daja kredyty chwilowki te z z czerwonym logo, tylko trzeba miec umowe o prace i zaswiadczenie o zarobkach albo wyciag z banku

Gość gość
Viasms to dobry wybór, zawsze 1000 zł dostaniesz bez prowizji a potem jeśli zostaniesz stałym klientem to w każdą środę będziesz miał 50% znizki na prowizję

Gość gość
Pierwsza pożyczka u nich bez dodatkowych opłat i to prawda korzystałam i spłaciłam bez odsetek.W Viasms chcesz pożyczyć 1000zł masz za darmo.

Krótkoterminowe pożyczki do 10 000 zł - https://vk.cc/73QRaW Udało mi się wszystko ładnie spłacić, oni też problemów nie robili, żadnych niemiłych niespodzianek. Polecam.