Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kylie-Chelsea

Kolejny raz rozczarowana

Polecane posty

Gość Kylie-Chelsea

Mówił że kocha, że mu zależy. Pragnie się starać o mnie. Nagle okazuje się że "mu ta miłość minęła" nie chce się wiazac i tak naprawdę to nie była prawda z ta wielką miłością do mnie. Dlaczego kłamał? - nie wie... Wszystko okrecil tak jakbym to ja zabiegała o jego wzgledy a on dał mi właśnie kosza.

Gość przede wszystkim nie
uogólnia, że wszyscy tak robią

Gość nie zapomnisz już nigdy, ołnoł
i tak zapłacisz za tą całą zabawę :) szopkę.. nie będą się wszyscy bawić całe życie na mój koszt. dosyć tego :)

Gość Kylie-Chelsea
Ja nie twierdzę że wszyscy są tacy. Zastanawia mnie fakt po co kłamał że kocha skoro nic nie czuł. I to on niby zabiegał o mnie a tu nagle wyszło że on nic nie chce i to jakbym ja mu się narzucała

Gość mmmmm***
ahaha, skąd to znam. gość się wpierdolił w moje życie, wywinął je do góry nogami, wszystko się popierdoliło, a potem odwraca kota ogonem. teraz to ja mam prawo się interesować :))) przyglądać w odp. celu ;)

Gość gejownik_pospolity
upadłeś i babrasz się w tym gnoju to już chyba twój sos własny. nie wyjdziesz z tego. nie rokujesz

Gość Kylie-Chelsea
Super że nikt nic sensownego tu nie napisze to jakieś farmazony nie na temat które nie wiadomo do czego przytknąć.

Gość jkjkjkb jbj
czyli on sie starał o ciebie a potem powiedział że masz dac mu spokój? jakoś mnie to nie dziwi, mi raz facet zaproponował spotkanie, jak powiedziałam ok to powiedział ze nie jest zainteresowany. nie daj sie wpakować w tą gierkę, mówi że nie, powiedz ok, a najlepiej udaj ze nie wiesz o co chodzi, po czym przestań sie z nim kontaktować.