Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sonna181

Zapuszczony facet

Polecane posty

Gość Sonna181

Chciałabym poczytać konstruktywne opinie.Do rzeczy poznałam faceta lat 35,miły,uprzejmy dżentelmeński.Ma w sobie to coś.Jedyne co mi się w nim nie podoba,to tusza tak na oko 130 kg.Moze wzięłabym się za niego i zmowtywowala do odchudzania?Co wy o tym myślicie?

Gość Sonna181
Twierdzi ze się zapuścił przez brak chęci i motywacji do życia,ale odkąd poznał mnie to się zmieniło i on tez chce się zmienić. 130 kg przy wzroście 175,to jest trochę:(

Gość Sonna181
To się wszystkiego dowiedziałam.

Gość Sonna181
To się wszystkiego dowiedziałam.

Gość on tylko tak zrobi
na poczatku, na poczatku schudnie a jak juz ciebie bedzie miec to wroci znowu do tej samej wagi, to len. Jak mozna sie tak zatuczyc 130 kg? On chyba nic nie robi tylko zre. Dziewczyno daj sobie z nim spokoj, bo pare lat z nim i bedziesz wygladac tak samo. Kto z kim przystaje takim sie staje. Trzeba byc leniem zeby tak sie spasc i nie ma tu zadnego tlumaczenia o jakis predyspozycjach genetycznych rodzinnych i innych. Dzenetelmenem moze byc przyjaciel, ale jak ty sobei wyobrazasz seks z takim tlustym facetem, ktoremu bebechy lataja, przeciez po 3 minutach seksu on bedzie sie pocil jak wieprz. Zero kondycji itd. Co to znaczy ze nie mial motywacji, zeby byc zdrowym, zeby dbac o higiene swego ciala dla siebie samego? Dziewczyno nie oszukuj sie, facetow nie zminisz, jak jest taki przed zwiazekiem to bedzie gorzej w czasie zwiazku. Juz tu wiele kobiet bylo takich co to chcialo zmieniac faceta, to niemozliwe, po paru latach wraca do poprzedniego stanu albo gorzej. Fuj to zapuszczony tluscioch i wciagnie cie w to samo....

Gość domekk
on tylko tak zrobi-ale jestes przyjebana jak stado gwozdzi.dalej wierz w te stereotypy.Idac takim tokiem myslenia,kazdy facet to swinia,a laska leci na bryke i kase 🖐️

Gość a malo to razy
tak bylo, kto za kawalera albo panny jest gruby i zapuszczony to pozniej tez taki bedzie... jak ona z nim seks uprawiac z takim zapuszczony cielskiem? Ty z tlusta laska tez chcialbys seks uprawiac, hipokryto...