Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gntrnm

popelnliscie w zyciu bledy ktoych nie mozecie sobie wybaczyc??

Polecane posty

Myrevin, Tak samo można czuć żal do kogoś kto z premedytacją przejechał nam psa. Czy ten żal da wg Ciebie porównać się do zalu wobec kolegi który nie oddał długu? To zupełnie co innego, dla mnie przynajmniej. A jeśli chodzi o emocje kierowane wobec nas samych jeszcze bardziej się wszystko komplikuje, gdyż w naturze ludzkiej leży stawianie się w jak najlepszym świetle. ­ MariaMagdalena, idealnie pasuje do słow "Śpieszmy się kochać ludzi...". Dlatego nie wyobrażam sobie co czują osoby które rozstały się w kimś w kłotni a potem jedna z nich umarła. Niby się wie, że ta osoba nie miałaby żalu, że takie rzeczy nie miały znaczenia, ale jednak to siedzi w człowieku i zostanie do końca życia.

Zresztą ja jak komuś wybaczam to nie chowam urazy, nie mam żalu do tej osoby, żadnych pretensji. Żal to coś więcej niż sama pamięć.

Gość maniooo ciekawskiii =)
Żal to gorycz straty, poczucie, że zostało się pozbawionym czegoś dla nas istotnego. Tak mi się zdaje, teraz o godzinie 17:05

Całe mnóstwo. :p 1. Kończąc gimnazjum wiedziałam, że chcę zostać lekarzem. Mój mózg miał chyba zaćmienie przy wybieraniu profilu w LO, bo z niewyjaśnionych przyczyn poszłam na jakiś gówniany medialny profil, zamiast do biol-chemu. 2. Nie podeszłam do matury z rozszerzonej chemii, bo wystraszyłam się, że po moim durnym profilu nie dam rady uzyskać dobrego wyniku. :( 2. Dwa razy źle wybrałam kierunek studiów (chemia i dietetyka). 3. Rozstałam się w bardzo złej atmosferze z moim byłym chłopakiem. Do dziś się do mnie nie odzywa, chociaż od rozstania minęły już ponad dwa lata. :( 4. Rok po tym rozstaniu w parku zagadał do mnie facet. Dobrze mi się z nim rozmawiało i był całkiem fajny. Wyraźnie dawał mi do zrozumienia, że mu się podobam. Wystraszyłam się tego jego zauroczenia i szybkiego tempa, w którym rozwijała się ta znajomość. Nie odezwałam się do niego więcej i myślę, że bardzo go tym zraniłam. :( :(Do końca życia będę żałować, bo to mogła być miłość mojego życia. :( 5. Nie nosiłam darmowego ruchomego aparatu jako dziecko chociaż go miałam. :( I teraz mam krzywe zęby, a na aparat stały brak kasy.

Gość no to bedzie aferaaa
zbyt wczesnie zalozylam rodzine