Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwonka22

Facet powiedział,że jestem idiotką... :/

Polecane posty

Gość Iwonka22

Kochałam się z Moim facetem i na końcu spuścił mi się do buzi.Byłam pijana-on trzeźwy i sama nie wiem czemu palcem wzięłam spermę z policzka i włożyłam sobie do pochwy.On zaczął się drzeć co zrobiłam,wziął do wanny i umył "tam".Wypytywał z 1000 razy czy sobie tam włożyłam spermę i kazał mi wypierdalać,skoro jestem taka głupia...Ja zaczęłam się ubierać a on mi zabrał ubranie i kazał się położyć do łóżka.Cały czas mnie opierdalał,w końcu przyszedł do mnie,pytał się czy nie chcę pić,przykrywał mnie pościelą,przytulał się i całował po policzku,wogóle był mega miły i opiekuńczy,pytał się czy nie jest mi zimno i takie tam...ALe nad ranem znowu zaczął gadać,że jestem idiotką,że nie chodzę na uczelnię(pracuję) i,że będzie musiał mieć dziecko z taką idiotką...Wkurwiłam się i wyszłam z tego mieszkania-wyszedł za mną i chciał,żebym wróciła ale uciekłam do siebie.Nie rozumiem jego skrajnego zachowania? :/.Nie zrobiłam tego specjlanie,naprawdę to się stało pod wpływem alkoholu-jemu jakoś nie przeszkadzało wtedy się kochać a później miał pretensje,że upiłam się.Wow-raz na rok-jaka ze mnie pijaczka-spotkałam się ze starą koleżanką u mnie w mieszknaiu na piwka: :/

Gość czekoladowybanan
0/10 ani to śmieszne ani zrozumiałe

Gość Abigailxxx
Facet zachował się normalnie. To co zrobiłas zasługiwało na jego nerwy i opieprz. Bezczelnie chciałaś się zapłodnić i wrobić go w dzieciaka.

Gość taAAAAAAAAAAA
no to weż ppigułkę po i tyle.

Gość deszczowa piosenkaaaaaaaaaaaa
kg[k4tp4Iwon "Iwonka - jesteś oblesna- jak możesz pozwalać do buzi??!! matko nigdy tego nie pojmę - to jest oblesne, ohydne i pewnie on cię ma za jakąś qrwę" Myślisz, że on nie robi jej minetki? Dlaczego nie napiszesz, że to obleśne, ohydne i pewnie ona go ma za męską szmatę? Wkurza mnie obrażanie i potępiane seksu u kobiet kiedy facet robi identycznie to samo i to jest ok :o

Gość Iwonka22
Najpierw drze się na mnie,żebym wypierdalała a później mnie kładzie na łóżko i jest mega miły jak nigdy a rano powtórka z wieczora...Jak wyszłam z mieszkania to znowu miły,żebym została...:/

Gość Iwonka22
Teraz ciągnie mnie prawy jajnik :/