Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmm noo nie wiem ..

7zł za godzine ? ;/

Polecane posty

Gość hmm noo nie wiem ..

warto isc do pracy za 7zl na godzine ?

Gość hmm noo nie wiem ..
a gdzie pracowalas za to 6zl ?

Gość mało trochę
ja opiekunce tyle płacę... oczywiście zależy jaka praca i ile godzin...

Gość Mariano Italiano..
lepiej mówić cechy umowy o pracę niż stosunku pracy :D ale mi to się wszystko z jednym kojarzy :D

Gość Jdjhfdjhcysjh125456
Ja mam 5zl za godzine. Na reke. Pracuje w pizzerii/restauracji. Obsluguje klientow na barze, leje piwo, przynosze/odnosze talerze, podaje picie, zmywam, pomagam na kuchni. Rzeszów.

Dajcie spokój. W Holandii w najzwyklejszej pracy bez nadgodzin i pracy w weekendy wyciągniesz najmniej 200 euro na czysto (jedzenie i opłaty odliczyłem). Jak mam sobie marnować życie tutaj za kilka złotych na godzinę, to wolę już tam się przemordować.

Gość Abigailxxx
hmm noo nie wiem .. warto isc do pracy za 7zl na godzine ? To wypada mniej niż najniższa krajowa. 7x168 godzin miesięcznie = 1176 zł. NIestety zbrodniarz Tusk doprowadził do tego, że teraz takie stawki proponuje się ludziom. To i tak dobrze, bo inni oferują 6 zł za godzinę, albo pracę przez 3 miesiące za darmo.

Gość Abigailxxx
Jdjhfdjhcysjh125456 Ja mam 5zl za godzine. Na reke. Pracuje w pizzerii/restauracji. Obsluguje klientow na barze, leje piwo, przynosze/odnosze talerze, podaje picie, zmywam, pomagam na kuchni. Rzeszów. - a nie lepiej ci się zatrudnić w jakiejs knajpce, restauracji z ogródkiem na lato - jesień? Tam podstawę dostaniesz małą, ale z napiwków uzbierasz sporo.

Gość cholernapedantka
Ja mam 6 zł za godzine. Jestem opiekunką do małego dziecka. Pracuję 8 godzin dziennie, codziennie oprócz weekendu.