Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arttysttka

Ekonomia na Uniwersytecie Gdańskim

Polecane posty

Gość arttysttka

W tym roku będę pisała maturę. Powoli trzeba już obierać jakieś kierunki, bo trzeba wybrać przedmioty na maturę. Osobiście interesuje mnie ekonomia na Uniwersytecie Gdańskim. Szukam osób, które na owej uczelni owy kierunek studiują lub studiowały. Chciałabym się od takich osób dowiedzieć czy ciężko jest się tam dostać? Czy zdanie rozszerzonej geografii i podstawowego wosu oraz przedmiotów na obowiązkowych na podstawie wystarczy. Oczywiście wiem, że to zależy jak jeszcze to wszystko zdam. Chodzi mi jednak o to czy jeśli te przedmioty zdam na takich poziomach w miarę na porządnym poziomie to będę miała jakiekolwiek szanse. Chciałabym się dowiedzieć też jak jest na tym kierunku. Czy ciężko się utrzymać? Czy wykłady są interesujące (oczywiście wiem, że zależy co kogo interesuje, ale jeśli osoby idą na ten kierunek to coś ich ciągnie do ekonomii). To chyba wszystko. Z góry dziękuję za informacje.

Ekonomia jest prosta jak but, jak od początku będziesz miała na to wszystko pomysł i sposób, to na 3 roku można już zaginać profesorów - przynajmniej mnie się udawało :classic_cool: Poza tym zdobywasz ogromny szacunek w grupie - jako jednostka wybitna, kiedy to przy minimalnym poziomie kujoństwa zachwycasz innych wiedzą i umiejętnościami.