Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaga

Problem z facetem... proszę o pomoc

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaga

Otóż mój mężczyzna ,jak sam mówi, nie ma problemów w kontaktach z kobietami. Zagaduje i żartuje z każdą kelnerką, kasjerką. Czasem te żarty przeciąga. Jak dla mnie jest to już flirt. Robi to w mojej obecności. Jak mu mówie, że mi z tym źle, to wmawia mi, że on nie robi niczego złego i to ja mam problem. Pamiętam też sytuację na wspólnych wakacjach. Byliśmy w pensonacie nad morzem gdzie przyjmowała nas młoda dziewczyna. Już od początku często z nią rozmawiał i śmiał się. Któregoś dnia owa dziewczyna upiekła wszystkim mieszkańcom pensjonatu rogaliki. Mój mężczyzna w podzięce poszedł do niej i rozmawiali ze sobą z 15 minut śmiejąc się i żartując podczas gdy ja zostałam w pokoju. Nie wiem czy to ja wydziwiam czy faktycvznie rodzi się problem. Proszę o interpretacje....

Mysle że nie przesadzasz On po prostu flirtuje z nimi i dobrze o tym wie. Najpierw musisz sie wyluzowac i pomysleć, czy rzeczywiście chcesz z nim byc. Potem rozglądnij sie wokół i spróbuj tego samego: zagaduj z kim popadnie i bądź przesadnie mila. gdy wychodzi, zeby pogadac, wyjdź i Ty, żeby pogadac z jakimś facetem. Może to go czegos nauczy

Po pierwsze - flirt niekoniecznie jest czymś złym. Niektórzy po prostu lubią podkręcać i nic poza tym w tym nie ma. Po drugie - Mimo to, jeżeli Tobie się to nie podoba to powinien przestać. Miałaś prawo poczuć się nieswojo jak zostałaś sama na kwadrans w pokoju wiedząc, że poszedł rozmawiać z dziewczyną. ALE - zwróć uwagę, że dla niego to najwyraźniej nic wielkiego, bo nawet się nie ukrywa. Więc wytłumacz mu czemu Ci się to nie podoba, ale podaj dobre argumenty. "NIE BO NIE" raczej nie przejdzie.

Gość aaaaaaaaaaaga
Dodam jeszcze, że komentuje KAŻDĄ ładną dziewczynę, czy to w TV czy na ulicy. Jego zachowanie sprawia ze trace pewność siebie i zaufanie do niego. On mnie zapewnia o dozgonnej miłości, ale przez to zachowania ja w to zwyczajnie nie wierze.

Więc mu o tym powiedz, że tak to na Ciebie działa, a jak nie weźmie tego pod uwagę, rzuć go w cholerę. On ma podbudowywac Twoją wartość, a nie znecac się nad Tobą.

Aga, oj Aga zazdrosna kobieta niszczy sobie zdrowie !!! Facet jest zabawny, towarzyski i lubi kobiety, co w tym niewłaściwego ? Ma rację , masz problem , jesteś niedowartościowana , zakompleksiona . Nie traktuj go w ten sposób, nawet jeśli Cię korci , ukryj to , zrozumie, że nie jesteś zainteresowana flircikami , bo wierzysz w siebie i jego lojalność. Oni tak mają , są łowcami i w ten dziwaczny sposób próbują to potwierdzić . Kichaj na to,

Gość aaaaaaaaaaaga
LCroft Ale ja nie mam nic przeciwko temu żeby to robił, ale nie w moim towarzystwie... A to że jestem zakompleksiona i niedowartościowana to chyba niestety prawda..

Gość aaaaaaaaaaaga
up :)