Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brygidaznasie

A moze?

Polecane posty

Gość brygidaznasie

Dziewczyny ja juz sama nie wiem .... 17 miesiecy temu urodzilam dziecko,przed ciaza mialam bardzo nieregularne cykle,30 -35 dni.Po ciazy bralam tabletki anty yazz,od 6 miesiecy juz nie biore,okres wyregulowal mi sie co do dnia a nawet godziny,nawet po przerwaniu kuracji hormonalnej.9 wrzesnia powinna dostac okres a do dnia dzisiejszego nic.Zero jakich kolwiek oznak.Zrobilam wczoraj i przedwcozraj test i wykluczyl ciaze.Kochalam sie w zeszlym miesiacu 10 dni po okresie.Jest mozliwosc ze jestem w ciazy?

Gość ldm
Poczekaj 3-4 dni i powtórz test jak będzie negatywny to samolot czeka :D

Gość brygidaznasie
jaki samolot?Na tescie pisze ze wiargodnosc jego w dniu spodziewanej miesiaczki to 99 %

jesli test jest negatywny więc myślę, że nie masz się co martwić +10 dni po okresie to najprawdopodobniej dni płodne, uważaj :)

Gość brygidaznasie
zazwyczaj omijamy dni od 3-10 dnia po okresie,dobrze robimy?

Gość źle robicie
tylko i wylacznie obserwacja organizmu i temperatury, kalendarzyk zawodzi, bo czasami owulacja moze wystapic wczesniej. najpewniejsze sa 2 tygodnie tuz przed okresem... ale oczywiscie musisz wiedziec, kiedy mialas owulacje...

Gość brygidaznasie
a owulacja to co to dokladnie jest,po czym ja poznac,kiedy zazwyczaj wystepuje?

no owulacja to są dni płodne, pewny jest tydzień przed okresem i dwa dni po miesiączce. weź także pod uwagę to, że każda kobieta ma inaczej także nie bardzo sugeruj się naszymi odpowiedziami. Dni płodne poznasz po: -dużo śluzu -ja odczuwam pobolewanie jajników -czujesz się atrakcyjniesza itp, itp.. są także testy, które sprawdzają czy masz dni płode