Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobieja32

czy dziewczyny w okularach sa dla facetow mniej atrakcyjne?

Polecane posty

Gość takasobieja32

czy to nie ma znaczenia?

Gość takasobieja32
hej nikt nie wypowie swojego zdania???

Gość takasobieja32
ja nosze okulary i kiedy ide przez miasto z ktoras z moich kolezanek ktora nie nosi okularow a jestesmy moim zdaniem w tej samej "lidze" jesli chodzi o urode to do niej sie faceci usmiechaja, sprzedawcy zagaduja a do mnie nikt

Gość shyshyshybuiefiz
niektorzy idioci, np typ maho, nadal stosuja sie do stereotypu ze jak ma okulary to pewnie jest madra, a tacy faceci inteligencji sie boja bo to ona jest najbardziej sexy w kobiecie ;) oni chca tylko pustaki ktore wygladaja jak dmuchane lalki i sluza kazdy wie do czego

Gość takasobieja32
wszyscy znajomi powtarzaja mi ze lepiej wygladam w okularach. pracuje w urzedzie z paroma dziewczynami i jak wchodzi petent to do mnie podchodzi z powazna mina a jesli musi podejsc do dziewczyny bez okularow do najczesciej towarzyszy takiemu usmiech od ucha do ucha

Mój BYLY kiedyś prosił abym zakładała czasami okulary, których na co dzień nie noszę, bo twierdził, że wyglądam w nich sexy. Pewnie jak to zwykle bywa - kwestia smaku.

Gość Abigailxxx
Foto: _galleries.pimproll.com/xaw/pics/22/003.jpg_ _galleries.payserve.com/1/33847/43126/img/5.jpg_

Gość Abigailxxx
Musicie usunąć kreseczki na początku i końcu linka

Gość prawictwo pospolite1
to zalezy jaka dziewczyna, jakie okulary .. Rutowicz czy frytka w okularach nie prezentowałaby sie dobrze- Szkła pasuja jedynie osobom ktore mają prezencje, nie przeklinają , potrafią sie zachować . Tej dziewczynie pasują http://centrumoptyki.os1.pl/images/okulary.jpg NAtomiast doda wygląda w nich żałosnie : http://imworld.aufeminin.com/dossiers/D20111010/doda-okulary-3-094716_L.jpg http://img.interia.pl/rozrywka/nimg/j/s/Doda_modnych_okularach_4008870.jpg

Gość takasobieja32
ech chetnie bym sie okularow pozbyla ale mam straszne worki pod oczami a okulary swietnie to maskuja

Gość prawictwo pospolite1
okulary kojarzą mi sie z powagą . Dlatego jesli zakląda je osoba niepoważna - jak doda - to wychodzi wtedy groteskowo

Gość DyzioIis
okulary sa seksi;)tzn kobiety w okularach

Gość traklalalal
o ja nie moge... ale masz problemy... usmiechnij sie to ludzie tez sie beda do ciebie usmiechac! sama nosze okulary a do tego podobno zwykle mam wyraz twarzy ktory mowi ze jestem najmadrzejsza i ze wszystkich drwie, co jest nieprawda, a chociazby delikatny usmiech powoduje, ze ludzie zupelnie inaczej na ciebie reaguja! i zupelnie nie jest to kwestia okularow!

Gość Abigailxxx
Ja zawsze fantazjuję o seksie na biurku z cycastą okularnicą w białej koszuli na guziki, cieniutkich rajstopach, albo pończochach i w szpilkach. Sex z sekretarką mnie kręci.

Gość wykorzystana11111
chyba faktycznie powinnam sie czesciej usmiechac. moze to rzeczywiscie nie kwestia okularow tylko mojej powagi ktorej mimo wszystko te okulary mi dodaja

oj tam ja nosze okulary od 8 klasy podstawowki:) wygladam lepiej no o ile z moja facjata mozna tak powiedziec wiele dziewczyn w tym aktorek modelek celebrytek nosi okulary tzw zerowki nawet jak nie maja wady wzroku bo wygladaja w nich bardziej atrakcyjne ja naprawde nie kumam osob ktore mowia ze okulary szpeca a co do zdjec Dodziny ma fatalnie dobrane oprawki bo poleciala za moda na kujonki wystarczy dobrac odpowiednie opraawki i buzia inaczej wyglada :)