Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Coście bandyci zrobili z RP?

DO PÓKI NIE STRACIŁEM PRACY, NIE ZDAWAŁEM SOBIE SPRAWY JAKA STRASZNA BIEDA PANUJ

Polecane posty

Gość Coście bandyci zrobili z RP?

e w Polsce. Jak szukałem pracy, to wszędzie oferowali najniższą krajowa na zlecenie, albo jeszcze mniej. gdzie indziej, jak pensja była trochę większa, to mieli setki chętnych i się nie odzywali, ale generalnie i tak na wszystkich stanowiskach są teraz strasznie zaniżone stawki. Nawet o 50%. Płace teraz są takie jak 7 - 10 lat temu. Tymczasem tylko w ostatnim roku ceny jedzenia+gaz+prąd+woda w sumie jako średnia podrożały o 150%. Teraz znalazłem listę płac pisaną przez czytelników z lubelskiego. Ogarnia mnie przerażenie, za jakie grosze oni pracują. W bocznych linkach na stronie macie inne zawody i zarobki: http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120917/LISTAPLAC/120919573

Gość ,dkdkdk
Dlatego tyle ludzi emigruje...

Gość wuwoi
a kto tych bandytów sobie wybrał? :D tępy plebs :D

Gość co wy chcecie od kobity
ha, a inni to byli lepsi? Co PiS np. narobił? podlizywał sie Kościołowi i ludzie mieli tego dosyc. to teraz mamy Tuska, który podlizuje się zachodnim korporacjom i reprezentuje interesy najbogatszych Więc jak ktos ma możliwości to niech emigruje z tego kraju, bo dla rządzących nim tylko jest jeden argument - wstrząs i to porzadny

Gość no ja właśnie jestem
z lubelskiego i zarobki oferowane przez pracodawców, to jest czysta kpina z ludzi, bo za takie kwoty to nawet wegetować się nie da,ofert pracy też normalnych nie ma- królują przedstawiciele handlowi i telemarketerzy- masakra

Gość to ciekawe. poprosze o
przykłady Tymczasem tylko w ostatnim roku ceny jedzenia+gaz+prąd+woda w sumie jako średnia podrożały o 150%.

Gość kayerra
od lat 90 tych sa miliony bezrobotnych -a pracodawcy to skurwiele