Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaj

Nie lubie zbyt grzecznych i porządnych ludzi, a wy?

Polecane posty

Gość jaaaaaj

Np. kujonów, osób które nigdy nie piły alkoholu jako nieletni i tym podobnych lalusiów którzy mogliby podac sobie reke z rysiem z klanu :classic_cool: a wy?

Gość szczerbata Mariola
a ja lubię.

Gość PaulinaMak
ja też lubię, żałuję ze nie jestem taka

Gość daj mi ten papieros...
zbyt grzeczni ludze są dziwni i podejrzani...

ale zbyt miłych dla innych czy zbyt ułożonych, dbających o siebie, z zasadami? pierwszej kategorii nie trawię z drugiej niewielu znam :-P

Gość to super e mnie nie lubisz....
wiesz gdzie to mam? 2 metry prosto, skrec w prawo, troce do gory, 3 m w lewo, 5m prosto na gornej polce od prawej, w mojej d*pie.

Gość jaaaaaj
ja też.dostaje kurwicy, zgadzam sie w 100% :classic_cool:

Gość kasia ;) :D ;:;
ja jestem grzeczna i ulozona ale nie wtedy jak wodka sie polewa albo jointy skrecaja. A ogolnie to naprawde jestem milusia i grzeczna do bolu ;)

Gość ZŁE DOBREGO nie
lubi - norma w dzisiejszych czasach :-O

Zazdroscicie im, ze nie sa zdemoralizowane, niczego w zyciu nie zaluja, nie narobily glupot, za nic sie nie musza wstydziec, swieca przykladem. Do tego dobrze sie ucza, pozniej koncza dobre studia, maja dobrze platna prace a wy???? Tylko przed kafe marnujecie zycie, które i tak juz przegraliscie. Sa od was lepsi, dlatego tak ich nie lubicie

Gość kasia ;) :D ;:;
nie wiedzialam ze moje 2000 euro to taka nieznaczaca kwota :) trzeba byc swiatowym a nie grzecznym. Grzeczni koncza studia w Polsce niegrzeczni tak jak ja wyjezdzaja i koncza studia za granica :)

Gość zeszyt w misie
Widać Kasia że bycie zdemoralizowaną nastolatką nie popłaca :D Nie zrozumialaś o co chodzi i zrobiłaś z siebie kretynkę :D :D

Gość dodapieknamauroda
kujoni to ludzie 1. albo z problemami emo, próbujący odnaleźć się w nauce, albo 2. mający pasję i fajnie poukładane w głowie, poza tym zdolności. Wiem że trudno sobie to wyobrazić ale tacy ludzie żyją w pięknym świecie. Póki jesteś młoda i zbuntowa to mówię ci zbastuj i szanuj ludzi grzecznych.

Gość rf43f4f
osoba która nigdy nie piła alkoholu jest dziwna ale jest mi obojętna ,jestem pokojowo nastawiona osobą żeby kogoś nie lubić muszę mieć poważny powód

Za grzecznymi do bólu osobami nie przepadam - nie potrafię rozmawiać za bardzo z takimi osobami, a rozmowy tylko o nauce i studiach mnie zwyczajnie nudzą, tym bardziej podczas imprezy (zdarzyła mi się taka niestety) ... Poza tym lubię wypić browarka od czasu do czasu, opowiadać głupie dowcipy Natomiast bardzo szanuję i lubię osoby, które mają zasady moralne i się ich trzymają. To tak a propos "ludzi porządnych".