Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wykorzystana11111

facet sie mna zabawil

Polecane posty

Gość hellohello000902
a skąd Ty wiesz że ona książek nie czyta? ech te baby, zawistne jak nikt inny. to kobieta kobiecie najwiekszym wrogiem czasem, szok.

Gość o co w koncu kaman...
ile jeszcze tych samych tematow wymyslisz,co?:D caly dzien to samo:D

Gość wykorzystana11111
wiem bo jak napisalam wczesniej jest stazystka i bynajmniej nie siedzi w kacie milczaca. jestesmy w jednym pokoju i ona opowiada czesto o sobie wiec wiem ze nie lubi czytac i wiem tez ze ma chlopaka. i to mnie tez boli bo on lata za nia mimo ze jest zajeta a ja jestem wolna a mna sie tylko bawil

Gość wykorzystana11111
jakich tematow? mam tylko ten jeden

Gość sinisterrkaa
pewnie spodobała mu się bardziej, a moze chce wzbudzić w tobie zazdrosc, skoro się zwierza jaka ona jest urocza, itd.

Gość unnkmc
zamknij sie juz z tym marnym provo, nie rob z siebie wiekszego blazna niz jestes

Gość wykorzystana11111
nie sadze zeby chcial wzbudzic we mnie zazdrosc. on ma doslownie obled w oczach kiedy na nia patrzy. ja dla niego juz nie istnieje:( do tego nie jest jej pierwszym adoratorem. tak sie zastanawiam czy taka uroczosc naprawde tak na facetow dziala???

Gość sinisterrkaa
wiesz, moze ona jest po prostu typem, ze tak to okreslę, "chetnej do zabawy", to koles korzysta z okazji. a ty wymagałabys od niego nieco wiecej - po co ma się starac, poszedl na latwiznę

Gość wykorzystana11111
to nie prowo. czemu mialabym to robic. facet mnie olal jest mi smutno to szukam pocieszenia albo zjebania zebym sie w koncu ogarnela bo aktualnie to caly czas rycze

Gość taka_prawda
Piszesz, że stażystka jest głupia a pewnie nawet jej nie znasz tylko zazdrość cię zżera od środka, a tym co piszesz sama sprawiasz wrażenie infantylnej.

Gość wykorzystana11111
znam ja, spedzam z nia 8 godzin dziennie od kilku tygodni. wiec chyba wystarczy

Gość jsnxxx
też wiem,że to prowo na uczuciowym masz temat i nick lady foka, ale to w tej chwili nie ważne, bo chamstwo na tym forum jest przytłaczające, wręcz porażające cyt: beacia s.k "jak cie głombie nigdzie nie zapraszał i nie był z tobą to na ch*j tu trujesz bucu weź aszczaku bezmuzgie jeti wypie**alaj do ksiązek a nie mule ty bagienny byłas dla niego kolejnym ryjem w robocie co za j**anym bucem trzeba byc skoro się myśli ze jak facet się odezwie albo raz na 9 miesięcy zażartuje to ona juz go widzi na slubnym kobiercu obok siebie co za j**any głomb" dlaczego takiej patologii nie usuwa się z forum ?

Gość wykorzystana11111
nie ma zadnego nicka na uczuciowym i nawet nie znam tamtego tematu. to jest moj wlasny o co wam chodzi z tym prowo. tak sie akurat sklada ze ja jestem na kafeterii pierwszy raz.

Gość jsnxxx
jessu przestań, a pisz sobie na zdrowie, mnie tylko oburza ta patologia i swołocz na forum aty sobie pisz i pisz te prowa skoro to ci sprawia przyjemność, a może i zarabiasz na chleb, nic mi do tego

Gość wykorzystana11111
no ja pierdole a niby dlaczego to ma byc jakies prowo??? to chyba kazdy temat tutaj jest prowo. czy ja jestm jedyna ktora ma taki problem???? no tak, zanim napisalam moglam przejrzec te wszystkie kilkaset tysiecy tematow bo a nuz ktos ma taki sam problem i wyjdzie ze moj to prowo. opanujcie sie z tym prowo.

Gość wykorzystana11111
podajcie mi prosze link do tej lady foki bo az mnie zaciekawilo w czym jej problem jest podobny do mojego