Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krokusek111

kołyska

Polecane posty

Gość krokusek111

witam znacie może sklep toys r us? kupujecie tam? seria Babies R Us bardzo mi sie podoba, zastanawiam się zad ich kołyską, jest piękna! Ogólnie macie kołyski, czy to raczej zbędny wydatek?

Gość nnnnjgug
Kołyska to bardzo dobre rozwiązanie, oczywiście tylko na kilka pierwszych miesięcy. Jak jest na kółkach to super. Maluch może spać koło Twojego łóżka... Ja miała, była super.

Kupowałam tam maskotkę dla córki, którą wypatrzyła podczas wakacji u jakiegoś dziecka,a u nas jej nie było. Co do kołyski,dla mnie zbędny wydatek,bo i tak później czeka zakup łóżeczka :)

ja mam kołyskę, którą kupiłam będąc w pierwszej ciąży i służyła nam przy każdym dziecku, mam nadzieję, że przy tym też posłuży. :) oczywiście sprawdza się tylko przez kilka pierwszych miesięcy, bo potem konieczne jest łóżeczko, ale i tak gorąco polecam. :)

naucz dziecko zasypiac przy bujaniu to bedziesz siedziala po 2 godziny bo po wlozeniu do łózka nie bedzie chcialo spac. To nie jest dobre rozwiazanie wcale.

Gość onabezogona29
Pola Tobie płacą że na każdej mozliwej stronie namawiasz na tą samą firmę?:-/

Gość zacieszka
kołyska maksymalnie do poł roku . I jak poprzedniczka nie zachecam do uczenia zasypiania w kołysce . Jak dla mnie zbedny wydatek .