Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Luksor0210

STUDIUM KOSMETYCZNE W POZNANIU

Polecane posty

Hej dziewczyny!!! Czy któraś z Was wybiera się w tym roku do studium kosmetycznego Anieli Goc w Poznaniu ??? Pozdrawiam Ania

Gość kanguska
Odpuść sobie studium kosmetyczne, bo one dają tylko papier - bo na pewno nie widzę i umiejętności. Studium kosmetyczne to dalszy ciąg straty czasu, tak jak w szkole średniej. Zrób dobre szkolenia i to ci da więcej. Wizaż, stylizacja paznokcia - jeśli poznasz ten temat dokładnie w New Nails to bez problemów znajdziesz pracę.

Gość karina belska
Prawda jest taka, że papiery ze studium nie mają dla pracodawcy żadnego znaczenia, a ma za to znaczenie poziom wiedzy praktycznej, której niestety na studium nie zdobędziecie. Jeśli zatem chcecie faktycznie zarabiać przyzwoite pieniądze i mieć dobrą pracę to postawcie na szkolenia, a nie na studium.

Gość jankeska k.
Może i jest pełno szkoleń, ale jaki jest ich poziom? Czy po takim "szkoleniu" na studium jesteś w stanie powiedzieć, że naprawdę potrafisz coś zrobić?

Gość malwina b.
Kiedy szkoła nie musi dbać o jakość tego co robi, to szkolenia nigdy nie są wartościowe. Przychodzi Pani, robimy to i to, dużo rzeczy robi się samodzielnie i ostatecznie program skrócony jest o połowę. Tak właśnie realnie wygląda studium kosmetyczne w Polsce.

Gość katrina rabar
MOże i na dobrym studium faktycznie można się czegoś nauczyć, ale czy na każdym? Nie sądzę. Większość gra o to, by dać nam papier i zgarnąć kasę. Tak wychodzi się na plus i po prostu się zarabia.

Gość patrycja perska
W każdym mieście jest opcja korzystania z tego typu nauki, zaianteresowanie nawet mają bo ludzie chcą mieć jakiekolwiek doświadczenie. Czy jednak mogę coś mądrego napisać na temat studium? Ja bym nie poszła, a byłam. Był to czas stracony - mogłam go wykorzystać po prostu na praktykę.

Gość patrycja perska
Dziewczyny - dajcie sobie spokój z tą naiwnością. Studium kosmetyczne nigdy nie przyniesie wam praktycznej wiedzy. Radzę nastawić się na szkolenia, zdobywanie pierwszych klientek i ogólnie zaangażowanie w pracę. W ten sposób coś można osiągnąć, bo nie przez studium.

Gość gienia k.
Ominęłam studium, od razu zabrałam się za konkret i uważam, że była to doskonała decyzja. Zresztą widzę w naszym salonie - dziewczyny, które przychodzą po studium nie są dobrze przygotowane. Nie wiem czy wynika to ze szkoły, czy z nich samych, ale takie są fakty.

Gość gienia k.
Samo studium nie zrobi za człowieka nic. Wiedzę do pracy w salonie naprawdę ciężko zdobyć, szczególnie bez praktyki w salonie kosmetycznym. Tak więc dobre szkolenia + praca w salonie kosmetycznym uważam za całkowitą podstawę.