Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaja91

jestem piękna czy tylko ładna?

Polecane posty

Gość kwakwarakwa.....
tylko ladna, sorry :) sa ladniejsze. ale czemu masz kedziorki a przednie pejsy ulizane na zel?

piękna:) ale po co tyle makijażu? "tapety" masz fajną urodę i nie musisz się jeszcze "upiększać " , bo to czesto przynosi odwrotny efekt :)

Gość derefere
ładnie zrobiona :)

Gość dodapieknamauroda
bardzo ładna ale za dużo tego wszystkiego, ale chyba jesteś nastolaką więc ci przejdzie.

Gość dodapieknamauroda
śliczny nos, ładne policzki, nie wiem jakie żeby. Ogólnie szanuj się kobieto i bedzie git.

Gość ldm
Może i ładna ale co z tego jak pod tymi włosami to sama wata.

Gość prawictwo pospolite1
najwieksza wada jaka dostrzegam to tapeta ,, Naturalne kobiety bardziej mi sie podobają. Przykro mi . ocena bedzie negatywna

Gość dskjsjfsdoksodk
po co pręzysz te oczy i napinasz czoło bez tego wygladasz chujowo czy jak ?? :D

Gość uiopop
tapeciara, daj naturalne zdiecie- zebysmy szoku nie dostali:O masz chyba 14 lat a wyglad 19-tki

Gość Anastezjolog Anastazy
Słabo mi :classic_cool:

Po co tyle tynku? nieckikawy kolor wloskow rysy twarzy ok usta pelne oczy ladne brazowe moze kewstia ujecia ale cos nie tak z policzkami ogolnie 9,8 na 10 :)

Gość kbolkya
jesteś b.ładna mnie nie przeszkadza,że kobiety sie malują, taka ich natura

Gość prawictwo pospolite1
a mi przeszkadza

jesteś ładnie zrobiona nie widać czy jesteś ładna naturalnie pod tym wszystkim raczej nie jesteś piękna, ale i tak zazdraszczam looku

Gość Anestezjolog Anastazy
Niestety blond-świniaki nie mogą sobie pozwolić na naturalność bo mają jasne brwi przez co wyglądają jak nierogacizna jeśli nie użyją dużo makijażu. Wiem co mówie :classic_cool:

Gość mnie nie porywasz
ale wyglądasz ładnie.

Gość henrrrry
zaraz sie spuszcze w majty

Gość henrrrry
gotowe.

Gość ale to prawictwo pospolite
naiwne.Wrzuca fotę z profesjonalnej sesji i porównuje do zdjęcia robionego telefonem pouczając jak powinno się wyglądać naturalnie.Nie przychodzi mu do głowy że to druge zdjęcie jest sztuczne i nieprawdziwe,doskonalone takimi metodami że jego mózg nie jest stanie pojąć.Modelka na twarzy makijażu ma może i mało ale nadrabia fotoszopem((wokół ust bielszy teren,wymazywano zmarszczki mimiczne,pogłębiano kolor oczu,zagęszczano włosy) Z ładnej dziewczyny zrobiono bóstwo które zrobionoby też z pytającej. Dopiero zestawienie zdjęcia domniemanej autorki ze zdjęciem modelki wykonanym ta samą chałupniczą metodą dałoby prawdziwy obraz do porównań. Już od liceum dorabiam jako fotomodelka i żadna z moich koleżanek nie skojarzyła mnie nigdy z profesjonalnymi zdjęciami które zrobiłam np do miejscowego kalendarza czy innych pomniejszych zdjęć . Nie piszę żeby się chwalić bo nie ma czym,tysięce dziewczyn tak dorabia .Ale nie moge pominąć milczeniem tej zadziwiającej naiwności prezentowanej przez niektórych.

Gość i jedna dobra rada
dla domniemanej autorki .Niech zmieni fryzurę bo włosy a la mokra Włoszka są absolutnie nie do przyjęcia.

Gość henrrrry
haha! jak to uroda ładnych kobiet wkurza te grubaski z kafe:D:D:D Zabiłyby dziewczynę tylko dlatego, że PIĘKNA :D dalej się podszywajcie maszkary, grube balerony, wieprzki z 3 rzędami zębow hahahaha !

Gość Michael Telo
kolejna dziewka z wyrazem pustoty i próżności na twarzy, myśląca tylko o tym jak wygląda 🖐️