Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyje w kłamstwie..........fjm

Zyje w kłamstwie, robiłam straszne rzeczy w młodosci

Polecane posty

Gość zyje w kłamstwie..........fjm

i mam potrzebe komus sie wygadac ale nie mam zaufanej osoby ludzie uwazają mnie za ideał , studiuje na dobrym kierunku ,cicha i niesmiala ale zawsze grzeczna i usmiechnięta, dobra córka, kolezanka, sąsiadka i pracownik (wakacyjny) a prawda jest zueplenie inna... kradłam - w marketach spozywczych, nie wiem czemu to robilam :/, ubrania kilka razy... bylam dziwką, spotkalam sie 3 razy za kase bedąc w 1 i 2 klasie liceum , byłam na okolo 30 randkach z internetu, dziewictwo rowniez stracilam z facetem z neta, ja mialam 16 on 24, moi rodzice myslą nadal ze jestem dziewicą i ze nawet sie nie calowalam z facetem.. kilka razy upilam sie bedac sama na dzialce, tez nie wiem czemu to robilam, bralam narkotyki marichuana i amfetamina tez w samotnosci :O

Gość skoro to przeszłośc
to zachowaj to dla siebie :)

Gość mnbcewa
masz nas.... rane w głowie i to się raczej nie zmieni. Ludzie sie nie zmieniają. Żal tylko faceta który ożeni sie z tobą.

Gość jdejekjfekjf
słuchaj nie opowiadaj tego nikomu ale bedziesz miala fajne wspomnienia! :) na starość bedziesz sie z tego w duchu śmiała...a co! :P

"Żal tylko faceta który ożeni sie z tobą." A dlaczego żal? Dziewczyna poznała smak niefajnosci i nie będzie chciała tego powtarzać. Wyszumiała się i teraz może zacząć fajnie żyć. I to bez koziołkowania.

Gość puszek chujuszek
zdrowo popizgana jestes, w sam raz na kafeterie, tu takich masz pod dostatkiem 😘

Gość Co za różnica..
nie słuchaj ich i się nie przejmuj. Większość z nas miała takie dzieciństwa. Naprawdę byłem świadkiem wielu gorszych rzeczy. Takie masz doświadczenia ale się zmieniłaś i to się liczy!!! Będziesz pewnie lepszą żoną niż niejedna z tych pseudo cnotek. W końcu znasz prawdziwe życie a to sprawia że docelowo wiesz czego chcesz!!

Gość ghkgjkgh
dobrze ze w mlodosci byla niegrzeczna a nie po 30stce albo pozniej jak moj ojciec który rzucil rodzine , mial podwoje zycie przez 2 lata, spotykal sie z dziwkami i 19 latką z ktora ma dziecko , do tego przepuscil niemal caly majątek po swoich rodzicach no i wyszlo na jaw ze potrącil smiertelnie chłopaka na wsi i uciekl z miejsca wypadku. Kryzys wieku sredniego :/ Zaluje ze mam takiego ojca az wstyd sie teeraz gdzies pokazac bo ludzie palcami nas wytykają , w duzym miesce :/

Gość brunet___
za bajtla dawałem dupy kolegom za coca-cole, bywa

Gość Co za różnica..
hehe ja pierwszy raz przewracałem się po pijaku mając 11 albo 12 lat :-D hehe pierwszy pamiętny kac !:D

Gość jjjjjjjjjjjjjh
co to jest bajtl ?

Gość Co za różnica..
choć raz napisałem coś co warte było potwierdzenia :D

Gość von B.
znam to, przeszłość potrafi dogryźć, ale nie zgadzam się, że ludzie nie potrafią się zmienić, ja się zmieniłam. I gdyby nie te doświadczenia z tej niepoprawnej młodości, dziś nie byłabym tą samą świadomą kobietą.

Gość xaxita
a ja zdradziłam swoje ideały pod wpływem impulsu, chwili...zresztą jak zwykle w sytuacjach, w ktorych wykazac mamy szanse , ile jestesmy warci my i nasze zasady. ot, taki rozdzwiek, tylko jak spojrzec sobie w twarz

Autorka dzieli sie tym wszystkim z nadzieja ze ja zjedziecie zeby mogla dalej sie samobiczowac.. :D

Gość mnbcewa
I dlatego świat spada na psy. Bo nic się złego nie stało, "wyszalała się, poznała życie" . Dzis wszystko mozna robić? i tak znajdą się pocieszające osoby na kafeterii które utwierdzą w pzrekonaiu że nic złego się nie zrobiło.

Gość Co za różnica..
hehe autorka chyba jednak poprostu musi sobie uświadomić że wszystko jest OK. Będzie dobrze, jebać system

Kobieta powinna brac slub i plodzic dzieci w jak namlodszym wieku, im starsza tym bardziej pojebana sie staje..

Gość Co za różnica..
hehhe moraliści też się znajda jak widać,Więc równowaga zachowana!

Gość Co za różnica..
tymon tylko faceci wcale niechcą tymi dziećmi od najmłodszych swoich lat sie opiekowac

Jak maja sie nimi opiekowac skoro musza pracowac po 12 godzin dziennie zeby zapewnic byt rodzinie?

Gość hhhhhhytfyjh
prawdziwy facet jest księciem i ma kase ze spadku lub wspanialego biznesu ktory kreci sie sam, reszta to szaraki i było , na takiego to splunąc nie warto , szerego pracownik ? Fuu

"Dzis wszystko mozna robić? i tak znajdą się pocieszające osoby na kafeterii które utwierdzą w pzrekonaiu że nic złego się nie zrobiło." A co, masz z tym problem? Każdy dostał JEDNO, przeliteruję dla mniej kumatych: J E D N O życie. Póki nie skrzywdzisz innych, możesz robić, co ci się żywnie podoba. Każdemu należy się szansa na obrót o 180 stopni. A świat schodzi na psy przez takie "cuś", jak ty autorze cytatu :-o

"Jak maja sie nimi opiekowac skoro musza pracowac po 12 godzin dziennie zeby zapewnic byt rodzinie?" Tak samo, jak matki tych dzieci, które zapieprzają po 12 godzin i wracają na drugi, domowy etat.

Damascenka - swiat schodzi na psy przez lewakow ktorzy obciazaja system produkujac idiotyczne miejsca pracy w urzedach rozprowadzajacy choroby weneryczne. W Polsce niejest jeszcze tak zle ale Stany Zjednoczone zmierzaja ku samodestrukcji.

Gość Co za różnica..
trzeba liczyć pieniążki... a nie nastukać szczeniaków a potem jęczeć że się z teściami mieszka.

Damascenka - wlasnie to przez kulturowy marxizm kobiety musza dorabiac zeby utrzymac rodzine. To jest pojebany system ktory wkoncu niewytrzyma i upadnie.