Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 xxbasiulaxx

Mazid艂a.com???

Polecane posty

Go艣膰 xxbasiulaxx

Mam pytanie czy ktos zamawia艂 moze z mazide艂 kwas migda艂owy ? Mam zamiar go zam贸wi膰 , ale na razie nie wiem dok艂adnie co i jak i czy jest godny kupna. Ps czy wiecie dok艂adnie jak przebiega transakcja na mazid艂ach? Czy musze mie膰 jakies konto w banku czy co艣? Pozdrawiam!:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mazid艂e艂ka.,,
NIe polecam kwasu migda艂owego, lepiej sprawdza si臋 witamina C. Nie musisz mie膰 konta, po zakupie przlewasz pieni膮dze za towar, nie wa偶ne czy ze swojego konta czy kogo艣 znajomego, mo偶esz te偶 dokona膰 przelwu id膮c do ka偶dego banku.Wypisujesz swoje dane na druczku, dane odbiorcy, w temacie przlewu wpisujesz jaki艣 numerek zma贸wnia kt贸ry otrzymasz po zakupie i tyle.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martulkaaaa_________
a ja polecam i mazid艂a i kwas migda艂owy robi臋 sobie z nim krem i mam super g艂adk膮 sk贸r臋 na twarzy tylko przy mniejszym st臋偶eniu trzeba si臋 smarowa膰 bardzo regularnie, efekty wida膰 po tygodniach polecam te偶 ich hydrolaty, przepi臋knie pachn膮, teraz mam z r贸偶y stulistnej, pachnie dok艂adnie jak p艂atki r贸偶y przesy艂ki z mazide艂 s膮 zawsze dobrze zapakowane, nigdy nic si臋 nie rozla艂o, a zamawia艂am ju偶 wiele razy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 glinka zielonad
Jateznjnie polecam migdalu, nie robie zupelnie nic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xxbasiulaxx
to jaki kwas polecacie na splycenie blizn i poprawe kondycji skory tr膮dzikowej ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ghsnna
Glikolowy je艣li nie masz problem贸w z cer膮 naczynkow膮.

Udost臋pnij ten post