Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxbasiulaxx

Mazidła.com???

Polecane posty

Gość xxbasiulaxx

Mam pytanie czy ktos zamawiał moze z mazideł kwas migdałowy ? Mam zamiar go zamówić , ale na razie nie wiem dokładnie co i jak i czy jest godny kupna. Ps czy wiecie dokładnie jak przebiega transakcja na mazidłach? Czy musze mieć jakies konto w banku czy coś? Pozdrawiam!:)

Gość mazidłełka.,,
NIe polecam kwasu migdałowego, lepiej sprawdza się witamina C. Nie musisz mieć konta, po zakupie przlewasz pieniądze za towar, nie ważne czy ze swojego konta czy kogoś znajomego, możesz też dokonać przelwu idąc do każdego banku.Wypisujesz swoje dane na druczku, dane odbiorcy, w temacie przlewu wpisujesz jakiś numerek zmaównia który otrzymasz po zakupie i tyle.

Gość martulkaaaa_________
a ja polecam i mazidła i kwas migdałowy robię sobie z nim krem i mam super gładką skórę na twarzy tylko przy mniejszym stężeniu trzeba się smarować bardzo regularnie, efekty widać po tygodniach polecam też ich hydrolaty, przepięknie pachną, teraz mam z róży stulistnej, pachnie dokładnie jak płatki róży przesyłki z mazideł są zawsze dobrze zapakowane, nigdy nic się nie rozlało, a zamawiałam już wiele razy

Gość glinka zielonad
Jateznjnie polecam migdalu, nie robie zupelnie nic.

Gość xxbasiulaxx
to jaki kwas polecacie na splycenie blizn i poprawe kondycji skory trądzikowej ??

Gość ghsnna
Glikolowy jeśli nie masz problemów z cerą naczynkową.