Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lajkhdjhkjsfhkj

UCZUCIE DO PRZYJACIELA

Polecane posty

Gość lajkhdjhkjsfhkj

Sprawa wygląda tak , tylko proszę nie oceniajcie mnie zbyt pochopnie....Przyjaźnie się z pewnym facetem. Obdwoje jesteśy w związkach, w dosyć burzliwych związkach, gdzie są ciągle jakieś kłótnie i pretensje. Zanim poznałam mojego chłopaka byłm bardzo zakochana w A. ( tym moim przyjacieli) tylko wiedziałam ze nie moge ni z tym zrobic bo ma dziewczyne ktorą kocha a do mnie nic nie czuje. A. wiedział o moim uczucia ale postanowlismy to moje uczucie jakos przeczekac. Gdy poznałam mojego obecnego chlopaka jakby sie wszystko ulozylo, ja zapomniałąm o A. ( tzn. zapomniałam o nim jak o człowieku ktorego kocham..) Byłam totalnie zakochana w moim obecnym chloapku, wiec wszystko sie ulozyło, znowu moglam widywac sie z A. bez bólu. Az do soboty. Umówilismy sie zeby pogadac jak zawsze, poszlismy na piwo. Akurat to był taki moment ze od tygodniu i ja i on bylismy ostro pokloceni ze swoimi polowkami. . Po tym piwie poszlismy jeszcze do kina , bo akurat weszło cos co i ja i on chcielismy zobaczyc. I wtym kinie stało sie...zaczeło sie od muskania dloni, potem zlapalismy sie za rece i na koniec zaczelismy sie calowac. Tylko to nie był taki zwykly pocalunek ktorego nie powinno byc...to bylo takie czule itroskliwe ja nawet nie wiem jak to opisac. Gdy wyszlismy z kina. A. powiedział....to nie powinno sie stac , za duzo wypislismy, musimy sie z tym przespac. ...Wczoraj natomiast wymienilismy pare esemesów z ktorych jednoznacznie wyniklo ze on tez cos do mnie czuje..ze jestem mu bliska i gdyby nie jego obecna dziewczyna to nigdy w zyciu by sobie mnie nie odpuścił...nie wiem co robic...postanowlismy ze zawieszamykotnakt ze wzgledu na nasze związki - bardzo burzliwe, bo wiemy ze jak dalej bedziey brnąc w znajomosc naszą to skonczy sie jednym ze zostawimy nasze polowki dla siebie . Teraz mamy sie jeszcze raz spotkac ...ten ostatni raz.. co o tym myslicie? co robic? Kocham mojego becnego chloapaka, ale tez czuje cos do A. cos akiego czystego i bardzo silnego..

trzeba być skonczona idiotką by wierzyc w przyjaźń damko męską Nie ma innego wytłumaczenia jak to że po prostu masz ochotę na skok w bok :D

spotkać sie jeszcze raz? nie wiem co to jest,jak to nazwac? Totalne bzdety na usprawiedliwienie swojej sytuacji... Radziłbym pożegnać obecnych partnerów gdyż sa oszukiwani i nadal będą oszukiwani Ewidentnie ani tobie ani twojemu (jak ty to nazywasz) przyjacielowi siedzi jedno w głowie a bajki o przyjazni i koleżenstwie po rozstaniu zachowajcie lepiej dla swoich dzieci może one to łykną