Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość resrrtrdtrdtrt

Ewa 33 - lubicie ją czy nie? I dlaczego?

Polecane posty

Gość resrrtrdtrdtrt

:)

Gość w moderacji darmowo
ewa to podstarzała kafe idiotka nie wiem czy ona ma wstyd sama przed sobą ale tutaj mozna ją zgnoić jak na to zasługuje

Gość ewreret
mnie jest obojętna, ale nie chciałabym skończyć jak ona... 41 lat i siedzieć na forum i czytać te bzdury. Jak dla mnie szkoda życia.

Gość do ewreret
a ty co porabiasz????????buhahah tez czytasz te bzdury i spedzasz czas na forum

Gość ewreret
ale ja nie mam 40 lat, ani nawet 30, nie jestem jeszcze taka stara, a uwazam, ze w pewnym wieku to smieszne jak stara baba siedzi na forum i czyta bzdury albo sama pisze bzdury, np. o swoim związku

Gość ewreret
pisanie na forach jest dobre dla dzieci i mlodych ludzi, ale jak stara baba 40 lat siedzi na forum, zwlaszcza na TYM forum, wiemy jaki tu poziom, to jest to prostu żenujące.

Gość Zobaczymy czy wyjdzie
yebnięci jesteśćie dokładnie.Mam 78 lat i widzę tylko porąbanych śmierdzących smarkaczy!!

Gość do ewreret
poziom forum torzą ludzie tu siedzący,a zapewniam Cie ,ze siedza tu Ci sami ludzie co na innych forach:) Roznica tylko w tym ,ze poziom rozmowy czy kultury ze wyrazany w ten a nie inny sposob min dlatego,ze mozna tu pisac na pomaranczowo(nie trzeba sie logowac) a ja mam wielki szacun dla Ewy bo potrafi swoje zdanie wyrazic piszac z jednego nika a co do wieku to sie nie zgodzę,tu siedza ludzie o roznym pokroju wiekowym,z tym ze jeden Ci sie przyzna ile ma lat a drugi nie.

Gość fvved
nie wiem kto to :D za rzadko tu siedzę

Gość ertzuiou8098887867
09:27 [zgłoś do usunięcia] ewreret mnie jest obojętna, ale nie chciałabym skończyć jak ona... 41 lat i siedzieć na forum i czytać te bzdury. Jak dla mnie szkoda życia. :D:D:D:D:D:D POST MIESIACA

Gość mazidłełka.,,
To ze ktoś w wieku 30 czy 40 lat tutaj zagląda to jeszcze nie śwaiadczy o tym czy jest "jebniety" czy nie jest, wszystko zalezy od tego w jakich tematch się udziela, bo jeśli są to tematy o "kupie" to możńa stwierdzić, że albo jest jebniety, albo mu się najnormlaniej nudzi.

Gość 029292
wywyzsza sie,nie lubie jej

Gość ewreret
ja nie napisalam ze ona jest jebnieta... tylko ze dla mnie to niedojrzale miec 40 lat a siedziec na forum dla nastolatkow... po prostu w pewnym wieku niektore zachowania są juz smieszne... np. 50tka z wielkim dekoldem, albo 40tka siedząca na forum i opisująca swoje zycie, bo chyba kazdy wie wszystko o ewie33, ja wiem nawet jak sie nazywa, gdzie pracuje, wiem kogo ma za męża itp

Gość kokolinno
w dupie ja mam

Gość o faaak
wiesz jak ma na imie i nazwisko?? Podaj je :D

Gość ja też wiem jak
się nazywa i gdzie pracuje :D kiedyś ktoś założył tu temat z jej danymi i musiała się napocić, żeby modki go usunęły :D

Gość do ewreret
TO jest forum dla nastolatkow????????????????? a gdzie to jest napisane??????????? TO FORUM DLA KOBIET!!!!!!!!! a Kobiety to przedzial wiekowy 20 +wzwyz

Gość ja też wiem jak
ale męża to ona nie ma, jest rozwódką i żyje z jakimś facetem

Gość o faaak
jak sie nazywa? :D

Gość ja też wiem jak
a po co Ci to jak się nazywa? ja napiszę, a potem będę mieć problemy

Gość stara babina-lat 39
chyba czas na trumnę...........echhhhh

Gość co wy chcecie od kobity
faktem jest ze to inteligentna kobieta z duża wiedzą. Tyle że lubi pouczać, co nie zawsze spotyka sie z aprobatą. Poza tym pewnie niejedna zazdrości jej wiedzy Co by nie napisac to bez takich postaci forum byłoby nudne, bo byłyby same brednie i prowokacje pisane przez małolaty z gimnazjum

Gość a na jakie tematy
ma ona tę wiedzę? Ja czytając to co pisze zrozumiałam, że jednak niczym się nie wyróżnia i potrafi robić błędy typu "standart" albo pytać czy do placków ziemniaczanych trzeba dodać jajko.

Gość elekri
stara głupia pudernica:o