Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzki przedmiot

Kto ma tak jak ja? Podczas podniecenia jestem w stanie zrobić wszystko

Polecane posty

Gość ludzki przedmiot

co mi osoba dominująca rozkaże. Staję się jakby zahipnotyzowany.:( Źle mi z tym, bo kobiety nie potrafią dominować. Czy da się to jakoś zwalczyć? Na przykład teraz jestem podniecony i nawet nie chcę myśleć do czego jestem zdolny.:( Źle mi z tym. Czy ktoś ma podobny problem? Porozmawiamy?:(

Gość ludzki przedmiot
I myślisz, że to załatwia problem, Fubu?:( Nie załatwia, Fubu.💤

Gość ludzki przedmiot
Mambo, czy Ty też masz tak jak Fubu i ja?:(

Gość ludzki przedmiot
Vieviór, Tyy wykorzystywaczu!:( Wiesz, że pójdę.:( Gdzie dostarczyć Kochany?:(

Gość mnie to tez kreci
mnie podnieca pocałunek francuski, mmm...język faceta liżący moje wargi, język, podniebienie mmm...podnieciłam się muszę iść sobie zrobić dobrze;)

Ludzki, ty daj się w końcu zdominowac jakiemuś facetowi! Poczujesz pena slizgajacego się po twoim rówku i będziesz miauczal z zadowolenia a nie biadolil na forum :D Ja przy okazji mogę sobie na was popatrzeć i będą za jednym zamachem trzy zadowolone osoby :P

Gość carrie brad.
zgodnie z obietnicą wlasnie powinno byc na odwrót, po wiecej by zaplacil, rozwin swoja teorię

Facet napalony jest jak pies, który czeka na łakocie. Poda rękę, aportuje itp. Jak otrzyma to co mu się chce dać to potem ma właściciela gdzieś. Nie jedna kobieta przyzna mi rację, że po seksie facet kładzie się na boku i zasypia zaś ona musi dokańczać resztę sama. Dlatego ja w pierwszej kolejności staram się zaspokoić partnerkę i dać jej to na co oczekuje. Nawet się pytam czy ma dziś ochotę na coś innego.

Gość ludzki przedmiot
Nei_nei, mnie podnieca tylko kobiecość i nie wierzę, że czułbym to samo z facetem co z kobietą.:( Naprawdę chciałabyś popatrzeć jakby mnie posuwał ostry brutal w odbyt? No i co byś wtedy robiła? Ja na kolanach, na tak zwanego pieska, on wchodzi we mnie od tyłu, powoli rozpiera mi odbyt, a Ty leżysz na przykład pode mną i widzisz jak prącie wypełnia narząd wydalniczy, co chwilę pochłaniany i wypluwany otulony śluzem z odbytnicy. Polizałabyś Nei?:(