Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kniaziowa z doliny roztoki

depilacja w ciąży

Polecane posty

Gość kniaziowa z doliny roztoki

Czy któraś z Was w ciązy stosowała depilacje pasta cukrowa w salonie kosmetycznym?? jak to wygladało. mi juz brzuch powoli zaczyna zasłaniać to i owo i powoli cięzko mi jest sie ogolić, a nie chce chodzic jak szympansica. jak sobie radzicie? jakie metody stosujecie?

Gość jestem w 33tc
i pomimo sporego już brzuszka nie mam problemów z depilacją :)

Gość madziulah
ja jestem w 24 tc i jakoś sobie jeszcze radzę choć już coraz trudniej ;) zobaczymy później

Gość malinowa mamba 20tydz
a o co chodzi w tej depilacji cukrowej? mozna w ciąży? a woskiem was nie boli? nie wrastaja sie włosy?

Gość meksykanka w ciazy
ja tylko maszynka, ale tez staje sie to coraz trudniejsze , czasem pomagam juz sobie i do lusterka sie wyginam:)) pasta to chyba podobnie jak wosk tylko mniej boli, ale niewiem nigdy nierobilam.

Gość kartoflanka z żywca
hmm ciekawy temat a tak mało odpowiedzi czyżbyście zarastały na okres ciąży?? ja przed ciążą byłam na kilku depilacjach laserowych, niestety juz włosy powoli zaczynaja zarastać, a w ciąży laserem nie wolno i też pojawia sie problem, jak sobie radzić, bo tez juz wygibasy robie:))

Gość pseudo mąż
wychodzi na to ze sie nie golą, smutne:( ja pomagam żonie sie golić, ale wolałbym ja wysłac na jakies zabiegi:)

Gość Znsnahsg
Ja cała ciążę sama sie golilam...dzien przed porodem tez wanna lusterko i dajesz :-)

Gość kdfjkldjfklds
a co za problem? Maszynką i na wyczucie... cała ciążę tak robiłam i zaraz przed porodem też... ALe problem...

Gość werkuwsz
Ja też sama to robiłam, a brzuch miałam ogromny.

Gość faktycznie poseudomąż
wychodzi na to ze sie nie golą, smutne Mój to robił z ochota i jeszcze go rajcowało :P

wychodzi na to ze sie nie golą, smutne Mój to robił z ochota i jeszcze go rajcowało :P

Mój robił to całą ciążę i jeszcze miał radochę :P

Mój robił to całą ciążę i jeszcze miał radochę :P

Gość Ola 38
Ja zawsze prowokuje facetów na plaży, ale jak byłam w 8 miesiącu ciąży na plaży naturystów w Chorwacji musiałam zostać sama bo mąż pojechał w interesach. Najpierw się wydepilowałam i pomalowałam paznokcie na dłoniach i na stopach, zrobiłam sobie pełny makijaż czyli rzęsy i poddymione powieki, ubrałam szpilki i całkiem goła wybrałam się na plażę na deptak. Faceci oblepiali mnie wzrokiem. Ale myślę, że najlepszym komplementem dla kobiety w ciąży czującej się dyskomfortowo jest widok młodych chłopców walących sobie konia na widok nagiej ciężarnej kobiety, jak byłam na tarasie nago to kilku chłopców tak się onanizowało, że musiałam się zakryć bo bałam się że pourywają sobie napletki na siusiakach.

Gość gość
Ja goliłam się całą ciążę sama i do porodu też, a przytyłam 15/kg w ciąży.

Gość Pierniczanka
Hej Sylwia, zabieg depilacji laserowej jest przyjemny i bezpieczny tutaj masz film jak to wygląda https://www.youtube.com/watch?v=jYej8j9cNGQ pamiętaj też że cena laser laserowi nie równy , polecam dowiedzieć się trochę o różnicach między laserami Vectus i lightsheer

Gość Alina 555
Pomóżcie! Mam ogromny problem z nogami. Po goleniu mam całe nogi w czerwonych krostkach i nic nie pomaga. Zaczęłam zastanawiać się nad depilacja laserową, w necie znalazłam informacje, że jest kilka laserów do depilacji. Słyszałyście coś o laserze Palomar Vectus, trochę o nim poczytałam http://depilacja-laserowa.torun.pl. Co myślicie?

Gość Jula 44
Polecam naturalne metody Od kilku lat stosuję depilację cukrową. Do tej pory widzę same plusyJestem bardzo zadowolona, żadnych problemów. Najpierw chodziłam do sklepu gotową pastę cukrową, od roku sama ja robię, wystarczy woda, cukier i sok z cytryny. Tutaj znajdziesz trochę informacji http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość Mother 30
Najlepsze są naturalne metody depilacji Od kilku lat używam pasty cukrowej. Do tej pory widzę same plusyPasta cukrowa usuwa nawet te najmniejsze włoski. Najpierw chodziłam do sklepu gotową pastę cukrową, ale można ją zrobić samemu. Tutaj jest ciekawa strona o tym http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość gść 29
Moja przyjaciółka zrobiła sobie depilacje laserową, i to był właśnie Vectus. Jest mega zadowolona. po jednym zabiegu było widac efekt. Było w sumie bezbolesne.Słyszałam, że po depilacji innymi laserami można mieć nawet oparzenia. Laser ma czytnik, który dostosowuje moc do typu skóry.

Gość Sandra 30
Moja koleżanka zrobiła sobie depilację laserem, jak dobrze zapamiętałam, to wybrała gabinet z laserem Palomar Vectus . Jest mega zaskoczona. Osobiście też byłam zachwycona rezultatem. Po pierwszym zabiegu było widać rezultat. To był świetny ruch. Zabieg był bezbolesny. Bardzo dobry efekt. Jeżeli macie obawy przed depilacja laserową, to gorąco mówię - tak warto. http://www.bagra.com.pl/zdrowie-i-uroda/depilacja-laserowa-zabieg-dla-kazdego/

Gość Sohappy 29
Patrzcie! natknęłam się na interesującą wyszukiwarkę salonów z depilacją laserową. Można przeszukiwać według miast. Nic trudnego. Wystarczy wybrać wasze miasto: http://www.depilacjelaserowe.pl/. Pomogło mi to znaleźć gabinet z depilacją laserową.

Gość gość
Chętnie ogóle Panią a potem językiem wypieszcze języczkiem łechtaczkę. Czy są chętne?

Gość Jula 26
Znalazłam ciekawą stronę o o różnych sposobach pozbywania się niechcianych włosków http://depilacja24.pl Może was zainteresuje. Zaszokowało mnie, że istnieje tyle metod usuwania włosów. Zawsze korzystałam z jednorazowych maszynek. Ale zainteresowała mnie depilacja laserowa. zastanawiam się jaki wpływ mają lasery do depilacji na tatuaże , ktoś z tatuażem się depilował?