Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość markusia

jezyk niemiecki

Polecane posty

Gość markusia

witam, czy ktos moze polecic ksiazki badz cd z nauka jezyka niemieckiego? chodzi mi o niemiecki od podstaw ze wszystkim zasadami? bo wszystko co widzialam to kursy w 3 dni podstawowe zwroty i słówka itp. ja zamierzam jechac na stałe do niemiec i chciałabym poznac jezyk jak najlepiej a nie tylko podstawowe zwroty wykuc na pamiec nie wiedzac z kad sie to wogule bierze

Gość ale kocham je wszystkie
a nie lepiej isc do pierwszej z brzegu ksiegarni?

Gość markusia
moze i lepiej ale moze kto sie uczył od podstaw sam i jest w stanie mi cos polecic

ja miałam w gim takie: Genial. Wydawnictwo Langenscheidt specjalnie dla Ciebie wyszperałam z dna szafy :-P bitte :-P

Gość ale kocham je wszystkie
ja akurat nie niemieckiego ale w np empiku albo w expansie sa takie zestawy do samodzielnej nauki i one sa bardzo pomocne, jesli wybierasz to wybieraj konkrety pons, langescheidt bo one generalnie nie maja bledow. i jeszcze edgard ma dobre zestawy do nauki. expans tez zauwazylam ze nie ma bledow ale mowie o innym jezyku, no ale mozna przypuszczac ze jakosc podobna.

Gość markusia
http://eskk.pl/kurs-niemiecki-poczatkujacy a myslicie ze to jest watre zachodu? troszke drogo i długo kurs trwa 20 miesiecy a potem jeszcze kurs dla sredniozaawansowanych i zaawansowanych to 60 miesiecy i kupa kasy a chce naprawde bardzo dobrze muwic po niemiecku kieruje reszte swoejgo zycia wlasnie tam i zalezy mi

Gość dfdgffdgfh
markusia jelopie najpierw polskiego sie naucz tłuku

Gość dhsh
Niemiecki jest trudny. Ja się uczę 11 miesięcy i słucham niemieckiego rada i oglądam niemiecką telewizję i nie rozumiem co mówią. jak coś jest napisane to dopiero coś zaczynam rozumieć. Nie licz, że sama się tego nauczysz.