Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tereferynka

za ile sprzedać suknię ślubną

Polecane posty

Gość tereferynka

Dziewczyny, chcę wystawić na allegro swoją suknię ślubną. Bardzo podobna do tej -> http://polki.pl/work/privateimages/formats/E/63667.jpg suknia polskiej projektantki, uszyta w Polsce z jedwabiu. Płaciłam za nią 4.900zł. na samym dole ma maleńką dziurkę (ktoś mi przydepnął, albo sama sobie przydepnęłam i się naderwała). Miałam ją podczas ślubu w kościele i przyjęcia weselnego + podczas sesji zdjęciowej (łącznie z 8h). Jak myślicie za ile wystawić tą suknię, żeby była realna szansa że ktoś ją kupi?

Gość tak 600 zł to taki dobrobyt
zalezy jakiej projektantki, najlepiej spojrzeć w zakońćzone aukcje na allegro

Gość a a a a a a a a a a a a
ciężko powiedzieć bo suknia wygląda bardzo skromnie, a Ty dałaś za nią dość dużo, więc musi być dobra gatunkowo

Gość TakaONA89
Jedwab jest w cenie, chociaż nie jest polecany w sukienkach slubnych z tego względu że widać na nim każdą najmniejszą plamkę i podobno strasznie się gniecie ;) Jednak jako że jest to naturalny materiał to jest on drogi. Niestety wydaje mi się że za używaną sukienkę nie powinnaś wziąć więcej jak 1000 złotych, z tego względu że wiele nowych sukienek jest w granicach 2000 zł ;)

Gość a jaki rozmiar? i ile masz
wzrostu?

Gość fghdfghsfg
czarno widzę szanse sprzedania sukni z dziurką- choćby nie wiem jak mikroskopijną. chyba, że to rzeczywiście BARDZO znana projektantka