Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie warto.....///

Postanowiłam, że nigdy nie zwiążę się z żadnym facetem...

Polecane posty

Gość nie warto.....///

to w większości obrzydliwi ruchacze... a nawet jak jakiś porządny to i tak jakaś dziwa mi go zabierze za 15 czy 20 lat, nie warto!!! wszędzie gołe dziwy w reklamach, gołe sraki, cyce na wierzchu. nie wierzę w to, że w tych czasach facet wytrzyma przy jednej babie bo wszędzie tylko seks i gołe dziwy z cycolami na wierzchu lub wypiętymi srakami. Wolę więc być sama niż się rozwodzić za 15 lat. kobiety nie łudźcie się 🖐️

Gość Sandra 75c
Czym się przejmujesz? W dzisiejszych czasach ludzie rzadko wiążą się na całe życie a rozwód to nic strasznego :)

Gość plus dla autorki
AMEN

Gość nie warto.....///
pewnie masz racje ale szkoda zmarnowac zycie z kims kto i tak cie zostawi dla mlodszej, a ty mu urodzisz dzieci, bedziesz gotowac, prac itp. po co?

Gość POrządny facet bez loginu
nie warto...../// "to w większości obrzydliwi ruchacze... a nawet jak jakiś porządny to i tak jakaś dziwa mi go zabierze za 15 czy 20 lat, nie warto!!! wszędzie gołe dziwy w reklamach, gołe sraki, cyce na wierzchu. nie wierzę w to, że w tych czasach facet wytrzyma przy jednej babie bo wszędzie tylko seks i gołe dziwy z cycolami na wierzchu lub wypiętymi srakami. Wolę więc być sama niż się rozwodzić za 15 lat. kobiety nie łudźcie się" 1 1 1 Jako porządny facet powiem CI, że tacy jak ja w większości ukrywają się a przyczyną jest wyzwolenie seksualne kobiet. Kobiety dziś za podstawę związku stawiają seks i jego jakość. A jak wiadomo bez praktyki nie ma umiejętności. A jak wiesz ruchacz ma praktyki sporo a porządny facet albo nie ma albo ma niewiele. To, że mężczyźni są dziś tacy a nie inni to w większości wina wyzwolenia seksualnego kobiet a przez co też braku jakichkolwiek zasad moralnych np. podrywania żonatych. Podsumowując: Porządni mężczyźni są jednakże część przestaje chcieć jakiegokolwiek kontaktu z kobietami właśnie przez zbytnie wyzwolenie seksualne kobiet i zbytnią ich otwartość i dostępność w sprawach seksu i takich mężczyzn w gronie tych porządnych jest coraz więcej z każdym rokiem.

Gość kaliban! kaliban! ...
mam tak samo chyba ze mnie jakis skutecznie zakręci nie wiem jaki ma sens to wszystko,ze porzadne kobiety sie wycofują bo sie boją wyzwolonych seksualnie facetów a porządni faceci sie wycofują bo sie boją wyzwolonych seksualnie kobiet chociaz jaj estem tka skrzywiona ze nie wierze w dozywotnią porządnosc męzczyzn po latach mu sie odmienia

Gość 234523
nie wierze w dozywotnią porządnosc kobiet po latach jej sie odmienia

Gość nie przesadzaj,chociaż
na pewno lepiej być samemu,niż robić nie wiadomo po co

POrządny facet bez loginu - Masz racje! Kobiety nigdy nie posiadaly moralnosci tak jak mezczyzni. One podarzaja za stadem, a jesli jest wyzwolenie seksualne to beda sie dupczyc na lewo i na prawo. W dzisiejszych czasach malzenstwo dla faceta to samobojstwo albo niewolnictwo. Urzedasy trzymaja za dupe przyszlych niewolnikow plantacji..

Gość elżbietka0101
dzisiaj rano mąż nie poszedł od razu do pracy, został w domu, i po wysłaniu dzieciaków do szkoły (14,16 lat) zaczął sie do mnie dobierać w kuchni, zrobiłam sie od razu wilgotna, wziął mnie od tyłu przy bufecie, pózniej wskoczylismy razem pod prysznic, pieścił mnie od tyłu po karku, plecach,pupie, wsnunął język od tyłu w moją goraca szparkę i skończył na moim brzuchu, na koniec wskoczyliśmy do łóżka, najpierw pchał mnie od tyłu a pózniej wskoczyłam mu na twarz, pózniej na niego, bardzo krzyczałam a okna były uchylone, sąsiadka którą spotkałam w sklepiku przed godziną powiedziała mi że " nieżle musiało tam być ale zebysmy to robili ciszej bo jej małe dzieci usłyszały i pytały kogoś mordują ?' no i że mam iskierki w oczach, dawno juz tak nie poluzowałam z mężem, ale dobry jest facet, mielismy mały kryzys przez ostatnie miesiace, nie kochalismy sie już ze 6 -mcy, warto było czekać

Gość dog_in_the_fog
poluzowałam .... ahahaha męskie granie, typowe :D