Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocyyy!

czy mogę być w ciąży? pomocyyy!!!!

Polecane posty

Gość pomocyyy!

ostatni stosunek 7 dnia cyklu, partner nie kończył we mnie. w jednym momencie zrobiło się bardzo "mokro" ale może to tylko mój śluz, a nie on, bo podobno nie czuł, żeby to mógł być on. dziś mam 27 dzień cyklu, wczoraj robiłam test i wyszła 2 kreska, ale bardzo bladziutka, początkowo widoczna tylko pod światło, ale po jakiejś godzinie też normalnie, ale nadal bardzo blada, prawie niewidoczna. owulacje miałam 13-14 dnia (wtedy było najwięcej śluzu). cykle mam zazwyczaj 28-31 dniowe, piersi mnie nie bolą (bolały jedynie podczas owulacji-jak co miesiąc), miałam bolesną owulację (jak co miesiąc). waga waha się od 57-58kg- jednego dnia mniej, jednego więcej, ale tak też miałam zawsze. czy to może być ciąża?

Gość azu
No możesz -blada kreska zazwyczaj oznacza ciążę. Powtórz test za kilka dni to się dowiesz -kreska będzie wyraźna.

Gość pomocyyy!
myślisz, że plemniki przeżyłyby aż 6-7 dni? i w dodatku niekoniecznie był wytrysk ;?

Gość masakraPOPROSTU
zdziwilabys sie jak dlugo plemnik moze przezyc w odpowiednich warunkach

Gość l.d.m..
Dziecko, w pochwie mogą tyle przeżyć , zwlaszcza w plodnym śluzie , w szkole nie uczyli ?

Gość azu
Ty przyjęłaś, że wtedy była owu a mogła być wczesniej.

Gość moze byc
Plemniki sa tez w wydzielinie przed wytryskiem i moga smialo przetrwac 5 dni. Mozesz byc w ciazy ale nie musisz. Zrob drugi test jutro rano. Jak jestes w ciazy to kreska bedzie wyrazniejsza kreska. Ta mogla wyjsc falszywie po czasie

Gość l.d.m..
Test jest wiarygodni tylko kilka minut po jego wykonaniu, poźniej wychodzi falszywie dodatni.

dodam, że na początku kreska była widoczna tylko pod kątem, więc może tak jest wykonany ten test? poza tym w dniu stosunku miałam jeszcze brązowe plamienia, które utrzymywały się jeszcze kolejnego dnia, więc warunki były raczej niesprzyjające? miałam bóle owulacyjne, więc owulacja raczej nie była przed 13 dniem, a wytrysku nie było na 90%. nie mam co panikować?

Gość l.d.m..
Powtórz test najlepiej za 2 dni. Po co panikować, dziecko to cud, miód i orzeszki :D

Gość czemu takie swirniete
dZiewczyny mysla ze kafe to test ciazowy badz siedza tu jasnowidze co ukonczyli zawod ginekologa????? jak ja mialam 2 kreski to za 5 minut lecialam po kolejne 2 testy o roznych firmach.nie wiem jaki masz problem isc do apteki?

Gość l.d.m..
Bo ma dylemat, jak kupi test to będzie głodna dwa dni, jak to student :]

bo podobno rano wychodzą najlepiej? wolę poczekać 2 dni i mieć pewność, a w międzyczasie zapytać osoby, które mają podobne doświadczenia?

l.d.m głodówka, swoją drogą ^^ a nie chce na razie odwiedzać rodziców z niekoniecznie dobrą nowiną ; p

Gość byla pani teraz pan
mozesz. głupia c...po - JEST SEKS MOZE BYC CIAZA!!!

to glupio myslisz.kazdy ma inne doswiadczenia. a jak jestes w ciazy to i o 18 wyjdzie pozytywny.ja robilam wszystkie 3 testy w porze obiadowej.

a pani ma jakiś problem, ze sobą, że wyzywa nieznajomą osobę? ; ) po to chyba jest to forum, żeby pytać o takie rzeczy ; )

Gość mnkj iii
bo trzeba sie zabezpieczac a nie plakac. gumki nie są takie drogie przeciez...

Gość mnkj iii
bo trzeba sie zabezpieczac a nie plakac. gumki nie są takie drogie przeciez...

Gość l.d.m..
Albo kilo ziemniakow albo gumka :]

Gość aginkao
ile masz lat dziecko? a Twoj partner tez nie pomyslał zanim włozył?

nie pytam po to, żeby być oceniana. starałam się przestawić moją sytuacje, aby panie mogły się podzielić swoimi doświadczeniami. chce się po prostu mniej więcej dowiedzieć, jakie jest prawdopodobieństwo ciąży, test zrobię i tak i tak, za 2-3 dni, żeby mieć pewność, ale do tego czasu próbuję nie umrzeć z niepewności ; p

Gość inkauo
nie wiem po co zakladasz temat? nikt tu Ci nie odpowie, bo nie jest jasnowidzem. a moze idz do wrozki. bedzie ten sam efekt!!!

to czekaj droga sobie w niepewnosci...jak Ci cos wypadnie do muszli to moze zrozumiesz ze z takimi rzeczami sie nie zwleka i tępo pyta na forum.powodzenia.

Gość l.d.m..
Oj to nie dziecko to studentka :d , wymsknęło się jej no ;) i teraz pójdzie do akademika dla mam :D:D:D:D

l.d.m.. mam nadzieję, że się pani myli, na prawdę ; p o dziecku myślałam, ale tak za 3 lata, nie teraz ; p

Gość parka7
seks nie jest dla dzieci, nie wierze , ze jest studetka. szkoda mi tych dzieciaków. bo zanim pomysla to juz robią. a tyle kobiet stara sie o dzieci. a tu tachu ciachu i jest w ciazy i jeszcze tepo pyta...głupia! najpierw troche poczytaj o srodkach antykoncepcyjnych a potem beirz sie za seks

Gość parka7
i odkad na kafe jest zwrot " Pani" hehehe