Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocyyy!

czy mogę być w ciąży? pomocyyy!!!!

Polecane posty

Gość l.d.m..
Kapturek i gumka :] proszę pani studentki .

miałam miesiączkę i dni niepłodne, a także zaufanie do partnera. może niepotrzebnie, czas pokaże..

Gość dziwna jesteś
najpierw pytasz: czy możesz być w ciąży podając okoliczności, a jak ci odpowiadają że owszem, bo te okoliczności na to wskazują to sama wkręcasz, że nie było wytrysku, dzień był niepłodny... mogłaś zatytułować topik "nie jestem w ciąży, prawda??" dziecinada:O

Gość dziwna jesteś
Słyszałąś o czymś takim jak płyn ejakulacyjny???? Nic ci zaufanie do partnera przy kropelkowaniu nie pomoże... Trzeba sie było zabezpieczać... Sama mam syna, z takiej metody "anty"...

Gość Vgyggfgghgg
Ja też miałam ponoć dni niepłodne a partner we mnie nie skończył. Teraz jestem w 3 miesiącu. Różnie bywa.

Gość l.d.m..
Ci dzisiejsi studenci :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość pamocyyy_
Vgyggfgghgg a mogłabyś powiedzieć który to był dzień i jak długie masz cykle?

Gość l.d.m..
Jakie to ma teraz znaczenie, za dwa dni się dowiesz, żadna kobieta nie ma tak samo jak druga :D

Gość l.d.m..
Na jakim kierunku jestes ? :P

Gość kochanie ale dni plodne nie
trwaja tylko 2 dni. Jest to ok. 5-6 dni przed owulacja i ok 2dni po. Plemniki to twarde zawodniki i na prawde sa dostosowane, zeby przetrwac te kilka dni w niesprzyjajacych warunkach. U ciebie to bylo akurat 5 dni przed owu,jak twierdzisz ze mialas ja 13 dc. W ciaze mozna zajsc nawet w czasie miesiaczki. A ty mialas tylko juz lekkie plamienie,wlasciwie pozostalosci krwi mentruacyjnej. Co do partnera to on nie musial czuc ile z niego wyplynelo. Robilas kiedys loda??albo chociaz laske?to tak na marginesie,moglabys sie nauczyc ile tego plynu jest w stanie wyleciec... Ja ta slaba kreska byla ta wlasciwa kreska to jutro rano juz bedzie na bank. Bhcg szybko przyrasta i jutro juz mozesz byc bardziej pewna wyniku.

Nowa metoda antykoncepcji? Zaufanie do partnera?? Dobre.

Gość l.d.m..
Jest taki zaufany że jak się dowie o ciąży to ucieknie z podkulonym ogonkiem :]

nie ucieknie, to akurat wiem, nie będzie krzyczał, ani mnie obwiniał, nic z tych rzeczy ; p ale ucieszyć, też się nie ucieszy.

Gość l.d.m..
Skąd ty możesz wiedzieć co on zrobi jak się dowie :D :D wytrysku też byłaś pewna ale jednak nie jestes :D:D:D:D:D

Gość l.d.m..
Fajne porównanie :D na mięsniaki nie trzeba pracować przez 15 lat :] i wstawać w nocy żeby je nakarmić hahahah , LOL .

ach, tak.. genialne forum, dziękuję za pomoc. na jedną interesującą mnie odpowiedź przypada 5, w których słyszę, ile mam lat, że jestem głupią ci.ą, że nie znam osoby z którą jestem ; )

Miesniak to nie dziecko. Miesniakiem nie opiekujesz sie 24 h na dobe, nie lozysz na niego tak wielkich pieniedzy kazdego dnia, nie budzi cie z wrzaskiem w srodku nocy, nie panikujesz jak ma goraczke,biegunke,kolke,zwykly katar. Nie drzysz o niego na kazdym kroku. Dzieckoo to nie choroba,schorzenie,to oboowiazek na cale zycie.

Gość l.d.m..
99,5% rozwódek i samotnych matek , też znało swojego ukochanego misiaczka ;)

l.d.m.. więc pani swojego nie zna, czy jest porzucona? a może samotna? bo widzę, że istnieją, tylko 3 opcje. i ja zdaję sobie sprawę z tego, że to nie mięśniak i jakie się z tym łączą obowiązki, bardziej obawiam się braku wsparcia ze strony rodziny i konieczności zakończenia edukacji na kilka lat, bo na zaoczne studia mnie nie stać niż reakcji partnera ; )

Wolasz pomocy,ale o co? Kazdy ma ci tu napisac ze nie jestes w ciazy?a ty jutro zrobisz test i wyjdzie,odpukac,dodatni i co,do kogo z reklamacjami? Kazdy patrzy tu realnie i widzi ryzyko. Odpowiedz da ci tylko test. Nikt tu ci zle nie zyczy. I oby okazalo sie,ze w ciazy nie jestes,a to doswiadczenie naiuczylo cie zycia, ze zaufanie do partera,miesiaczka i wzglednie nieplodne dni to nie aantykoncepcja. Ja mam paroletni staz malzenski, wczesniej bylismy tez szmat czasu ze soba, od 3 lat stosowalismy nmpr i nigdy nie odwazylismy sie na taki stosunek w tak granicznych dniach. A na prawde znam swoje cialo na wylot.

Gość l.d.m..
To rodzina ma ci dziecko wychować ;) kiedyś z dzieckiem na plecach szło się w pole :D i nikt nie umarł z tego powodu ;p