Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wetwet

Pytanie odnośnie Sympatii

Polecane posty

Gość wetwet

Witam. To pytanie kieruje głównie do kobiet, ale faceci również mogę się wypowiedzieć na ten temat :) Od niedawna podoba mi się pewien facet, który ma konto na Sympatii. W kwestii portali randkowych właśnie typu Sympatia i inne jestem zielona, nigdy nie miałam tam konta i w ogóle jakoś specjalnie nie interesowały mnie te strony (ba ! nawet nie wiedziałam, że istnieje coś takiego jak Sympatia :D) No, ale jakiś czas temu weszłam na tą stronę zupełnie przez przypadek no i trochę ciekawość... Sama rejestracja trwała może 2 min więc założyłam tam konto :) Zaczęłam przeglądać facetów z moich okolic (niektórzy fajni, niektórzy mniej) ale szału nie było. No, ale chyba jednym z pierwszych facetów, których odwiedziłam rozwalił mnie totalnie i swoim opisem (nie było czegoś w stylu "Jestem jaki jestem, napisz";/) no i oczywiście swoim wyglądem :P To tylko facet ze zdjęcia, a ja chodzę jak otępiała myśląc o Nim :D Kompletnie mnie zauroczył, bo zdaje sobie sprawę że zakochanie to zbyt wielkie słowo dla kogoś kogo widziałam tylko na tym portalu... I teraz się pytam czy jeśli napisze do Niego wiadomość to z dystansem czy lepiej po prostu nie owijać w bawełnę i zwyczajnie napisać, że bardzo mi się spodobał ? No i czy jest zainteresowany ? Zależy mi na tym, aby mnie nie olał...

to trudne pytanie, bo jeden facet lubi bez ogrodek i konkretnie a drugi chce powoli i bardziej subtelnie. jako, ze nie znamy tego czlowieka trudno i cos radzic

Gość wetwet
Dokładnie. I właśnie to mnie nurtuje... Napisze "Słuchaj.. Po prostu bardzo mi się spodobałeś" i albo mu się to spodoba, zwykła szczerość bez żadnych podchodów albo w ogóle nie odpisze, bo i jakie ona może mieć zamiary ? Pewnie szuka sponsora ;/ A to właśnie nie tak.. Sama oczywiście go nie znam, ale po opisie mogę przypuszczać, że jest bardzo dowcipny, może nie narcyzowaty ale bardziej pewny siebie.

faceci to przede wszystkim wzrokowcy, jesli masz zdjecie to ono zadecyduje... i tak naprawde nie jest wazne co mu napiszesz. tak niestety jest. najpierw optyka ...potem taktyka

Gość wetwet
Tak wiem :( Zdjęcie mam, kompleksów też nie mam :P Po prostu zależy mi na tym, aby zawrzeć z Nim jakiś kontakt... Bo tak naprawdę nigdy bym nie siedziała na tym portalu, ale jak Go zobaczyłam to sama nie wiedziałam co robię i natychmiast je miałam :D może to głupie i nie powinnam się koncentrować tylko na Nim, ale tak naprawdę mam konto tylko dla Niego.. I teraz ciężko coś sensownego napisac, aby nie olał :/

no to jak cie tak wzielo to ruszaj do ataku, haha. moze akurat mu sie spodobasz. a jesli nie, to tez nie rozpaczaj. jak to sie mowi: tego kwiatu to pol swiatu. napisz cos ...co go zaintryguje. wtedy bedzie szukal kontaktu.

jak chcesz to napisz mi na maila kawalek jego opisu to ci moze cos podpowiem, co napisac, ale musze przynajmniej miec jakies minimalne o nim wrazenie (mam na ogol swietne pomysly i juz nie jednej kobiecie tu pomoglam)

Gość masz fajny styl pisania
więc ja bym się nie obawiała;) zobacz jednak od kiedy ma konto - może to stały bywalec od wielu lat

Gość wetwet
laVita - zaraz Ci prześle :) Wiem, że ciężko stwierdzić dużo o danej osobie przez internet, a co dopiero po samym opisie :P ale bardzo chętnie zobacze co ty byś mu napisała :P Skoro niejednej już pomogłaś to musisz być dobra w te klocki :D Jest tam bodajże z pół roku.. może troche więcej ? :) Nigdy nie miałam z tym większego kłopotu, ale teraz przeżywam to jak mrówka okres :D