Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fikolajka

Przyszła teściowa zareagowała fatalnie na ciąże. Jak u was zareagowali teściowie

Polecane posty

Gość fikolajka

Nie mam z tą kobietą za dużo wspólnego widzialam ja moze 5 razy nigdy mnie do siebie nie zaprosiła na obiad ani na żadne święta.Razem z moim partnerem jesteśmy 3 lata chcieliśmy dziecka mieszkamy razem z moimi rodzicami oni zareagowali bardzo pozytywnie na moją ciąże zaproponowali pomoc z każdej strony mama nawet zaczęła kupować już rzeczy dla maluszka wiec widzę ze naprawdę się cieszy. Jednak mama mojego partnera zareagowała w ten sposób,, Wy sobie nie poradzicie, ja napewno nie bede się zajmować tym dzieckiem!!!!!!!'' dodam że nawet nie mialam zamiaru obarczać ja jakakolwiek pomocą mimo że nie pracuje i calymi dniami siedzi przed telewizorem z taka postawa wole zatrudnić nianię albo sama zrezygnować z pracy.

Gość ide dzis
zobaczysz jak bedzie sie wtracac po urodzeniu dziecka....

Gość fikolajka
musze sie do czegos przyznac....to jest dzisiaj mój 16 wymyslony temat od 8 do 18 codziennie wymyslam topiki a wieczorem z komorki tez pare napisze.Chyba nie jestescie zli,ze tak sobie tutaj pisze ,co?:)