Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rok po porodzie a ja nadal ma

rok po porodzie a ja nadal mam brzuch jak balon,jakbym byla w 5 mies ciazy

Polecane posty

Gość rok po porodzie a ja nadal ma

pomozcie :( co robisz zeby szybko zgubic ten wal tluszczu :((

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
a co robiłaś przez ten rok, żeby go zgubić?

Gość masz ochotę na kurczaka
z grilla?

OCZYSC swoja watrobe sola gorzka,stracisz okoklo 8kg, i z 5c,serio,poczytaj o czyszczeniu watroby,sola glauberska

Gość hahaha!!!
gratka wie najlepiej bo już 3 razy musiała gubić brzuch po porodzie:D

Gość ożesz kurdeeeeeeeeeeeeeeeee
o znowu gratka:)ciekawe jak ona brzuszysko zgubi? gratka ty jeszcze nie przezyłas tego a znowu ze swoimi super radami wyskakujesz! do autorki póxno o tym pomyślałaś ale próbuj ,ćwiczenia pojedrnijace brzuch i kremy

Gość glUBERSKA ODEZWIJ SIE PROSZE
a jak trzeba to pic? bo to sie pije tak ta sol? napisz cos wiecej prosze

Gość glauberska ODEZWIJ SIE PROSZE
przez ile czasu to bralas? mozesz sie odezwac

Gość glauberska ODEZWIJ SIE PROSZE
mam jeszcze pytanie czy kupic sol gorzka czy sol glauberska? bo juz sie pogubilam

Ja jestem dokladnie 13mies po drugim(!) porodzie i mam super brzuszek bo uwazam na to co jem i cwicze min 2-3x/tydzien. Nie ma wymowek ;)

glauberska ODEZWIJ SIE PROSZE, a czemu Ty wierzysz w takie bzdury? Ze jakas sol Ci pomoze, no blagam :O dlaczego ludzie zawsze wola isc na latwizne... :P

Gość p;;khjdf
też dłgo miałam brzuch po ciąży - chyba do 1,5 roku!!! Córka ma 2 latka a ja dopiero teraz wróciłam do wagi sprzed ciąży i brzuch nie jest jeszcze co prawda tak płaski jak był ale wszystko na dobrej drodze. Nie martw się - różne kobiety różnie dochodzą do siebie i w różnym tempie

Nie trzeba urodzić, żeby wiedzieć że dieta i ćwiczenia pomagają na zrzucenie brzucha czy zbędnych kg złośliwe zołzy :P

Gość no patrz ja
nigdy nie rodzilam a mam brzuch, zawsze, jakbym byla w 5 miesiacu ciazy... jem w sumie 2 posilki dziennie i pracuje jako listonosz, wiec ruchu mam w 3 i troche a brzuch okragly jak pilka... :O

Gość nadwagi nie ma od niczego
tycie w ciąży rozumiem ale po? Cwicz godzinę dziennie, odpowiednia dieta( mniej słodyczy).Wszystkie koleżanki jakie mam motywują tuszę ciążą, co bardziej szczere powiedzą nie chce mi się. I tony zarcia, wiecznie coś mamlają w paszczy, ale oczywiście twierdzą , ja jem jak ptaszek.Idź zamiast jechać autobusem parę przystanków, ćwicz , nawet jak gotujesz , jest parę ćwiczeń, które możesz robić. Sama się zdziwisz efektami

Gość Dalera
zbadaj hormony tarczycy

Gość a ja wrocilam do wagi
sprzed ciąży w jakieś 3-4mce po porodzie ale brzuch mam jak w 5mcu a juz minęło 2 lata od porodu i co? co mi z tego że mam swoje 54kg jak brzuchol obwisły i wielki :/ ćwiczeń mi nie brakuje bo mam 2 dzieci a dodatkowo pracuje fizycznie i tez nic to nie daje

ZAwsze mnie dziwi to, ze kobiety sa w stanie uwierzyc , ze np sol lub inny wynalazek potrafi zdzialac cuda dla sylwetki... :O nie rozumeim tego podejcia do zycia , tak do zycia bo jesli w sprawie odchudznia idziecie na latwizne to widac , ze w kazdej innej sferze tak jest. A jest tak , ze za darmo nic nie ma :( niestety. Cwicz autorko, przejdz na diete( tylko sie nie glodz bo osiagniesz efekt odwrotny od zamierzonego) Zawsze mnie smiesz jak taka matrona po porodzie gruba jak nie wiem co mwoie, ze nie ma sily cwiczyc bo ja wszytsko boli , a to zmeczona, a to nie ma czasu , a najsmieszniejsza jest tarczyca , kazda gruba od razu ja bada :D ajak wynik wychodzi dobry to od razu wynajduje sobie inna wymowke dla swojego spasionego cielska.

Gość łeeee tammmm
Jagoda369 idź wydoić krowy ty śmierdzący leniu. Poza tym ty tez jesteś gruba wiec może sama zbadaj tarczyce.

Gość łeeee tam
no i jak widać nic Ci nie pomogło bo i tak jesteś gruba.