Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika18l

Urojenia z ciążą..

Polecane posty

Gość Monika18l

Witam, mam nieregularną miesiączkę, ostatnio zaczęła się 12 sierpnia, 31 sierpnia z moim chłopakiem bawiliśmy się, ale nie doszło ani do wytrysku, ani do zetknięcia członka z moją pochwą, tylko palcami mi zrobił dobrze, siedzieliśmy w bieliznie w sumie, ale nie dotykaliśmy się narządami.. Dzisiaj jest 18 września, okresu nie mam nadal, a 14 września zrobiłam test ciążowy, i wyszedł ujemny( negatywny ) czyli w ciąży nie jestem. Wyczytałam że własnie przy nieregularnym okresie, test powinno się zrobić po 2 tygodniach od stosunku ( którego de facto nie było ) no i tak właśnie zrobiłam. Okresu nadal nie mam ale zaczęła się szkoła, i w tym roku zdaję maturę, jest taki natłok w szkole że stresuje się wszystkim i na dodatek jeszcze ten okres co go nie ma a test ciążowy pokazuje ze w ciąży nie jestem. Macie jakieś rady?

Gość Monika18l
Nie, nie wystarczy, gdyż to właśnie twoja odpowiedź jest 'prowokacją' jak to nazwałaś. Takiej odpowiedzi można spodziewać się chyba po mało rozwiniętej psychicznie osobie która szuka jakiegoś 'wora' internetowego do skopania bo samemu w życiu nie ma lepiej. Gwoli ścisłości, mam pojęcie nt zabezpieczeń, ale nie stosowaliśmy ich bo żadne z nas nie miało zamiaru uprawiać seksu, więc zanim zaczniesz komuś radzić tak jak napisałaś/eś to nie pisz, bo ani nie pomagasz, ani nie robisz nic innego, tylko zwiększasz spam i populację troli internetowych. Czekam na jakieś porady czy coś z tym robić(ginekolog) czy czekać na okres.

Gość azu
Okres może się spóźniać nawet 2tyg. Jeśli chcesz zapisz się do gina na wizytę.

Gość Monika18l
Sądze ze poczekam jeszcze do piatku zrobie test, i jak wyjdzie znowu negatywny ( to wykluczy moje obawy ciazy ) to pojde do gina bo to bedzie juz troche nienormalne ;)

Gość 26 lat
oj dziewczyno mature zdajesz- mam nadzieje ze nie z biologii ;) do zapłodnienia potrzebny jest stosunek płciowy i wytrysk-tego i tego nie było- ciazy brak! nie schizuj sie, bo w ciazy nie jestes - jak poprzedniczka napisala, nie tylko ciąza może powodowac spoznienie sie miesiączki..do konca tyg sie nie pojawi wybierz sie do lekarza i niech zbada przyczyne.

Gość kolejna durna prowokacja
może skup się na nauce zamiast eksperymentować z seksem

Gość Monika18l
Re: 26 lat, wiem wlasnie ze do zajsca w ciaze potrzebny jest stosunek oraz wytrysk, i wiem ze tego i tego nie bylo i moj chlopak tez mowi ze to nie jest realne, bo gdyby tak to ludzie by zachodzili od dotykania się na powitanie. Ale pierwszy raz schizuję z powodu braku miesiączki, chociaż po teście wiem że powinna nadejść, niebawem :), dzieki dziewczyny, i pozdrawiam. A do użytkownika który cały czas marnuje się i pisze o prowokacjach, naprawdę masz chyba potrzebe wyładowania się na kimś, ale nie na mnie bo mam twoje akurat wypowiedzi gdzies i przestan co chwilę pisac z eksperymentowaniem, z seksem bo serio, nie pomagasz a jedynie jak powiedzialam, powiekszasz trolling, taki offtop:)